Få mer ut av medlemskapet

Som medlem hos oss har du tilgang til juridisk hjelp, forsikring, pensjonsordning, rådgiving, nyttige verktøy, kurs og arrangementer. Bli bedre kjent med hva bedriften din kan få ut av medlemskapet i NFVB/NHO Handel.

Av: - NFVB
Sist oppdatert: 2018-10-15T08:10:04.0000000+00:00

Her er 11 gode medlemsfordeler

1. Gratis eksperthjelp i arbeidsrett

Som medlem kan du kontakte oss for eksperthjelp i forbindelse med permitteringer, oppsigelser og ansettelser. I tillegg tilbyr NHOs arbeidsrettsavdeling spisskompetanse innen prosedyre for de alminnelige domstoler og for Arbeidsretten. Trenger du bistand fra advokat ring direkte til juridisk vakttelefon 4768 73 84 eller send e-post til advokat@nhoservice.no

2. Gratis eksperthjelp og gratis kurs i HMS

Som medlem kan du kontakte oss for eksperthjelp i forbindelse med HMS. NHO Handel har gratis kurs rundt om i landet for våre medlemmer. Trenger du bistand? Ring direkte til vår advokat Kirsti Stokland på 23 08 80 62 / mobil 918 77 663 eller send epost til: kirsti.stokland@nho.no 

3. Gratis personalhåndbok

En personalhåndbok er bedriftens egen håndbok som samler de bestemmelsene som står i tariffavtaler, lov og eget reglement. En ryddig personalhåndtering forutsetter derfor at du har en personalhåndbok. Nå kan du som medlem få din skreddersydde personalhåndbok gratis! Ring direkte til vår advokat i NHO Handel Kirsti Stokland på 23 08 80 62 / mobil 918 77 663 eller send epost til: kirsti.stokland@nho.no 

4. Svært gunstig ny og utvidet pensjonsavtale

Prisene i NHO Pensjon ligger betydelig under det som i dag er standard i markedet. Avtalen passer de fleste av NFVBs medlemsbedrifter og er en utvidelse av dagens avtale mellom NHO og Storebrand. NHO og Storebrand er enige om en avtale for levering av pensjon ut 2021. Ny avtale trer i kraft 1. mai 2016. Om du vil vite mer kan du kontakte nhopensjon@storebrand.no.

5. Rabattert NFVB Forsikring

NFVB Forsikring skreddersys for din bedrift med gode betingelser og profesjonell rådgiving. Som NFVB-medlem har du svært gunstige priser. Kontakt vår megler Connector på 23 20 79 20 eller les mer på www.nfvbforsikring.no  

6. Regionkontorer med lokal kunnskap

NHOs 15 regionkontorer tilbyr rask service og rådgivning, møteplasser og lokalkompetanse - der du er. I tillegg har NFVB laug og fylkeskontakter i flere av i lands fylker og kommuner. 

7. Rabatterte fordeler 

Du får tilgang til våre gunstige avtaler med eksterne leverandører. Dette er advokatavtale med Eurojuris og designrådgiving fra Norsk design- og arkitektursenter.

8.Nyttige verktøy 

Vi har laget verktøy som hjelper deg i din daglige rolle som arbeidsgiver. Du finner veiledere, sjekklister, maler, kontrakter, spørsmål og svar, nettkurs med mer på nho.no/arbinn

9. Politisk gjennomslagskraft 

NHO-fellesskapet er den største interesseorganisasjonen for bedrifter og arbeidsgivere i Norge. Vi har nær kontakt med politiske myndigheter. Dette kommer deg og din bedrift tilgode i form av gjennomslagskraft og påvirkningsmuligheter.

10.Relevante kurs til medlemspris

NHO kurs er NHO-fellesskapets kurstilbud. Her kan du lære av NHO-fellesskapets ressurser og ekspertise gjennom aktuelle kurs, uavhengig av bransje.

11. Delta i konkurranser

Som medlem i NFVB kan du delta i NM i frisering, negledesign og make-up. Flere lokale konkurranser arrangert av våre laug. Fotokonkurransen Årets Frisør, med kategoriene Årets Frisør, Årets Lærling, Årets Avant Garde, Årets Hårsylist, Årets Frisørbedrift og Årets Frisørkonsern. I tillegg kan du delta i konkurranser i regi av verdensorganisasjonen Organisation Mondial Cooffure (OMC): OMC HairWorld (VM), OMC Europ Cup, OMC Prestige Clubs fotokonkurranse: "Worlds Best Stylist". 

BRUK MEDLEMSFORDELENE DINE! 

Tilbake
ANNET INNHOLD