Få mer ut av medlemskapet

Som medlem hos oss har du tilgang til juridisk hjelp, forsikring, pensjonsordning, rådgiving, nyttige verktøy, kurs og arrangementer. Bli bedre kjent med hva bedriften din kan få ut av medlemskapet i NFVB / NHO / NHO Service og Handel.

Av: - NFVB
Sist oppdatert: 2019-01-29T15:15:08.0000000+00:00

Her er 11 gode medlemsfordeler


1. Gratis eksperthjelp i arbeidsrett
Som medlem kan du kontakte oss for eksperthjelp i forbindelse med permitteringer, oppsigelser og ansettelser. I tillegg tilbyr NHOs arbeidsrettsavdeling spisskompetanse innen prosedyre for de alminnelige domstoler og for Arbeidsretten. Trenger du bistand fra advokat, ring direkte til juridisk vakttelefon 47 68 73 84 eller send e-post til advokat@nhosh.no

2. Gratis eksperthjelp og kurs i HMS

Som medlem kan du kontakte oss for eksperthjelp i forbindelse med HMS. NHO Service og Handel har kurs rundt om i landet for våre medlemmer. Trenger du bistand? Ring direkte til HMS-telefonen 94 80 92 67 eller send e-post til  hms@nhosh.no


3. Digital personalhåndbok

En personalhåndbok er bedriftens egen håndbok som samler de bestemmelsene som står i tariffavtaler, lov og eget reglement. En ryddig personalhåndtering forutsetter derfor at du har en personalhåndbok. Nå kan du som medlem få din skreddersydde personalhåndbok digitalt! Gå inn på Arbinn.no og bestill den der. 

Digitale håndbøker


4. Svært gunstig pensjonsavtale

Prisene i NHO Pensjon ligger betydelig under det som i dag er standard i markedet. Avtalen passer de fleste av NFVBs medlemsbedrifter.  Om du vil vite mer kan du kontakte nhopensjon@storebrand.no.


5. Bransjens beste forsikringer

NFVB Forsikring skreddersyr de riktige forsikringene for din bedrift med sannsynligvis markedets beste betingelser.  Kontakt vår samarbeidspartner Matrix Insurance for profesjonell rådgiving. Ring Tonje Presthagen i Matrix på telefon 951 12 896 eller 23 20 79 20.
Se her om noen av de forsikringer du kan kjøpe: Kampanjefilm
Les mer om våre forsikringer på www.nfvbforsikring.no  


6. Regionkontorer med lokal kunnskap

NHOs 10 regionkontorer tilbyr rask service og rådgivning, møteplasser og lokalkompetanse - der du er. I tillegg har NFVB laug og fylkeskontakter i flere av i lands fylker og kommuner. 


7. Rabatterte fordeler 

NFVB er tilknyttet NHO, som gir deg tilgang mange gunstige avtaler med eksterne leverandører. Vi nevner som eksempler advokatavtale med Eurojuris og designrådgiving fra Norsk design- og arkitektursenter.


8. Nyttige verktøy 

Vi har laget verktøy som hjelper deg i din daglige rolle som arbeidsgiver. Du finner veiledere, sjekklister, maler, kontrakter, spørsmål og svar, nettkurs med mer på nho.no/arbinn


9. Politisk gjennomslagskraft 

NHO-fellesskapet er den største interesseorganisasjonen for bedrifter og arbeidsgivere i Norge. Vi har nær kontakt med politiske myndigheter. Dette kommer deg og din bedrift tilgode i form av gjennomslagskraft og påvirkningsmuligheter. NFVBs nettverk er stort, men veien kort fra medlem til myndigheter.


10. Relevante kurs til medlemspris

NHO kurs er NHO-fellesskapets kurstilbud. Her kan du lære av NHO-fellesskapets ressurser og ekspertise gjennom aktuelle kurs, uavhengig av bransje.


11. Kunnskapsutviklende i konkurranser

Som medlem i NFVB kan du delta i NM i frisering, negledesign, make-up og hudpleie. Flere lokale konkurranser arrangeres av våre laug. Konkurransen Årets Frisør, med kategoriene Årets Frisør i fire regioner, Årets Lærling, Årets Avant Garde, Årets Hårsylist. Årets Frisørbedrift, Årets Frisørkonsern, Årets Hudpleiebedrift og Årets Influencer er også NFVB-arrangement.  I tillegg kan du delta i konkurranser i regi av verdensorganisasjonen Organisation Mondial Cooffure (OMC): OMC HairWorld (VM), OMC Europe Cup og OMC Prestige Clubs fotokonkurranse: "Worlds Best Stylist". 

BRUK MEDLEMSFORDELENE DINE! 

Tilbake
ANNET INNHOLD