Få mer ut av medlemskapet

Som medlem hos NFVB og NHO har du tilgang til mange fordeler, fra økonomiske til bransjepolitiske. Vi anbefaler at du blir bedre kjent med hva bedriften din kan få ut av medlemskapet i din egen bransjeforening og landets største arbeidsgiverorganisasjon. 

Av: - NFVB
Sist oppdatert: 2021-02-08T08:54:37.0000000Z

Her er dine gode medlemsfordeler


1. Juridisk eksperthjelp i arbeidsrett
Som medlem kan du kontakte oss for eksperthjelp i forbindelse med permitteringer, oppsigelser og ansettelser. I tillegg tilbyr NHOs arbeidsrettsavdeling spisskompetanse innen prosedyre for de alminnelige domstoler og for Arbeidsretten. Trenger du bistand fra advokat, ring direkte til juridisk vakttelefon 47 68 73 84 eller send e-post til advokat@nhosh.no


2. Eksperthjelp og kurs i HMS

Som medlem kan du kontakte oss for eksperthjelp i forbindelse med HMS. NHO Service og Handel har kurs rundt om i landet for våre medlemmer. Trenger du bistand? Ring direkte til HMS-telefonen 94 80 92 67 eller send e-post til hms@nhosh.no


3. Digitale håndbøker i HMS, ledelse og personal

En personalhåndbok er bedriftens egen håndbok som samler de bestemmelsene som står i tariffavtaler, lov og eget reglement. En ryddig personalhåndtering forutsetter derfor at du har en personalhåndbok. Som medlem har du tilgang på flere digitale håndbøker. Gå inn på Arbinn.no og bestill nå. Digitale håndbøker


4. Lederprogram for frisører og hudpleiere

Utviklingsprogram tilpasset bransjen og hver enkelt deltaker. Gjennom fem samlinger, coaching og oppfølging underveis vil du få konkrete verktøy og trening som gjør deg til en bedre leder. Det er en investering som vil synes på bunnlinjen!

5. Relevante kurs til medlemspris

NHO kurs er NHO-fellesskapets kurstilbud, som gir deg viktig og praktisk kunnskap på mange områder.  Her er det aktuelle kurs og ekspertise, uavhengig av bransje.


6. Svært gunstig pensjonsavtale

Prisene i NHO Pensjon ligger betydelig under det som i dag er standard i markedet. Avtalen passer de fleste av NFVBs medlemsbedrifter.  Om du vil vite mer kan du kontakte nhopensjon@storebrand.no.

7. Bransjens beste forsikringer

NFVB Forsikring tilbyr gjennom vår samarbeidspartner Matrix Insurance de riktige forsikringene for din bedrift med sannsynligvis markedets beste betingelser.  Les mer om våre forsikringer på www.nfvbforsikring.no  Kontakt Tonje Presthagen for profesjonell rådgiving på telefon 951 12 896 eller 23 20 79 20.


8. Gode garantiordninger

Tradisjonelt har garantier blitt bundet opp hos banker. Ved å forsikre kontraktens garantiforpliktelse fremfor å deponere midler eller belaste kassakreditt, får bedriften større økonomisk fleksibilitet.  Les mer om våre gode garantiordninger på www.nfvbforsikring.no 


9. Regionkontorer med lokal kunnskap

NHOs regionkontorer tilbyr rask service og rådgivning, møteplasser og lokalkompetanse - der du er. I tillegg har NFVB laug og fylkeskontakter som kan være et godt nettverk for din bedrift. 


10. Rabatterte fordeler 

NFVB er tilknyttet NHO, som gir deg tilgang mange gunstige avtaler med eksterne leverandører. Som medlem i NFVB kan du knytte deg GRATIS opp mot NHO Reiselivs Innkjøpskjede, og få svært gunstige medlemspriser på en mengde varer og tjenester. Vi nevner som eksempler advokatavtale med Eurojuris , designrådgiving fra Norsk design- og arkitektursenter og NHO Reiselivs Innkjøpskjede sin avtale på kortinnløsning. Aktiv bruk av rabattene vil kunne betale store deler av kontingenten i NFVB og NHO for de fleste av våre medlemmer! 


11. Nyttige verktøy 

Vi har laget verktøy som hjelper deg i din daglige rolle som arbeidsgiver. Du finner veiledere, sjekklister, maler, kontrakter, spørsmål og svar, nettkurs med mer på nho.no/arbinn


12. Politisk gjennomslagskraft 

NHO-fellesskapet er den største interesseorganisasjonen for bedrifter og arbeidsgivere i Norge. Vi har nær kontakt med politiske myndigheter. Dette kommer deg og din bedrift tilgode i form av gjennomslagskraft og påvirkningsmuligheter. NFVBs nettverk er stort, men veien kort fra medlem til myndigheter.


13. Kunnskapsutviklende i konkurranser

Som medlem i NFVB kan du delta i NM i frisering, negledesign, make-up og hudpleie. Flere lokale konkurranser arrangeres av våre laug. Foto- og bedriftskonkurransen Årets Frisør, med flere kategorier er også et NFVB-arrangement.  I tillegg kan du delta i konkurranser i regi av verdensorganisasjonen Organisation Mondial Coiffure (OMC). 


14. Møteplasser og arrangementer

Gjennom medlemskapet får du tilgang på unike nettverk der du møter engasjerte bedriftsledere. NFVBs landsmøte og landskonferanse er svært viktige for utviklingen i frisør- og velværebransjen. Andre lederkonferanser kan ta opp dagsaktuelle tema. NFVBs tilknytning til NHO og landsforeningen NHO Service og Handel åpner dører til mange store og små arrangementer over hele landet.

BRUK MEDLEMSFORDELENE DINE! 

IKKE MEDLEM? MELD DEG INN HER!
(Finn din bedrift, beregn kontingent, send inn)

Tilbake
ANNET INNHOLD