Vær økonomisk trygg!  NFVB-medlemmer har gode forsikringsavtaler gjennom Matrix Insurance AS.  Forsikringsrådgiver Tonje Presthagen har over 1000 NFVB-medlemmer på kontaktlisten sin.
Vær økonomisk trygg! NFVB-medlemmer har gode forsikringsavtaler gjennom Matrix Insurance AS. Forsikringsrådgiver Tonje Presthagen har over 1000 NFVB-medlemmer på kontaktlisten sin.

Yrkesskadeforsikring: Trygghet for de ansatte!

Yrkesskadeforsikring gir en økonomisk sikkerhet for de ansatte og deres familie.  NFVB-medlemmer kan tegne en svært fordelaktig yrkesskadeforsikring. Forsikringsrådgiver Tonje Presthagen bistår gjerne med viktig informasjon.

Av: - NFVB
Sist oppdatert: 2021-10-06T12:00:17.0000000Z

 - Med yrkesskadeforsikring har du dekket lovpålagt krav til forsikring for dine ansatte. Forsikringen dekker skader og sykdommer man får i arbeidstiden og som er knyttet til arbeidet. Det er ingen arbeidsgiveravgift på kostnadene, og du får fradrag i regnskapet, forteller NFVBs forsikringsrådgiver Tonje Presthagen.

ASP – hva er det?

Som NFVB-medlem har du mulighet til å tegne vår unike yrkesskadeforsikring (ASP).  Den er utviklet nettopp for å gi deg litt mindre å bekymre deg for.  Presthagen forklarer:

 - ASP står for Aktivt Skadereduserende Program, og gir deg en rekke fordeler hvis ulykken skulle være ute. Aktivt Skadereduserende Program (ASP) er automatisk inkludert i alle våre personalforsikringer. ASP sikrer rask bistand og oppfølging av skadelidte etter en ulykke eller sykdom.

Ekstra bistand når ulykken er ute

 - Et helseteam ved Crawford har helsepersonell med lang erfaring. De gir råd og veiledning til arbeidsgiver og den skadelidte om hvordan ulykken/sykdommen kan følges opp og behandles, samt veiledning om NAV og andre offentlige og private tilbud. I tillegg gis hensiktsmessig bistand til undersøkelser og/eller behandling uten kostnad for arbeidsgiver eller skadelidte, forteller Tonje Presthagen.

Samarbeidspartner

 - I over 20 år har vi vært stolt samarbeidspartner med NFVB. Vårt mål er å gi alle medlemmer den tryggheten og roen en bedrift trenger. Vi jobber kontinuerlig med å finne de beste forsikringsgivere for å tilby den mest gunstige prisen.


Kontakt forsikringsrådgiver Tonje Presthagen for en uforpliktende prat om dine forsikringer! 

Telefon: 95 11 28 96

E-post: tonje@matrixinsurance.no


Benytter du dine medlemsfordeler i NFVB? Se oversikten HER. 

Tilbake
ANNET INNHOLD