- Husk, jeg hjelper deg gjerne med å koble deg på avtalen, Trude B. Gundersen, seniorrådgiver NHO Service og Handel, tlf.: 958 32 842, e-post: tgu@nhosh.no
- Husk, jeg hjelper deg gjerne med å koble deg på avtalen, Trude B. Gundersen, seniorrådgiver NHO Service og Handel, tlf.: 958 32 842, e-post: tgu@nhosh.no

Sjekk hvor mye du kan spare!

De fleste salongkunder betaler med kort. Det kan koste salongen mye i transaksjonskostnader. Med vår medlemsavtale kan salongen betale mye mindre.  - Sjekk hvor mye din salong kan spare, oppfordrer Trude Gundersen, seniorrådgiver i NHO Service og Handel.

Av: - NFVB
Sist oppdatert: 2021-05-14T18:29:58.0000000Z

Som medlem av NFVB har du anledning til å bli med i en av landets beste innkjøpsavtaler; NHO Reiselivs Innkjøpskjede.  Tjenesten er GRATIS for deg som medlem.  I avtalen ligger det gode sparemuligheter hos mange leverandører, men Trude Gundersen vil spesielt fremheve kortavtalen. Her er det virkelig store penger å spare!
 - De som oppdager denne fordelen sparer ofte mye, fra 20 – 60% avhengig av avtalen de har i dag. Det er samtidig gode besparelser på selve terminalen. Verdt å sjekke, sier Trude.

Spar tusenvis!

I dag betaler de fleste en ganske høy pris pr korttransaksjon i salong (VISA, Mastercard mm.)  Ved å benytte den fremforhandlede avtalen med Nets Branch eller Elavon, vil de fleste spare tusenvis av kroner på et år. 
 - Ta en fot i bakken én gang i året, og sjekk ut alle medlemsfordelene dine! Ha et bevisst forhold til hva det kan bety for salongøkonomien. Via våre system kan du holde deg på de beste betingelsene. Det kan være de daglige, små ting. Håndklær, kaffe, strøm og telefoni – og mye mer. Alle bekker små… Som sagt, det handler om bevisstgjøring.

Ved å benytte den fremforhandlede avtalen med Nets Branch eller Elavon, vil de fleste spare tusenvis av kroner på et år.

Koble deg på!

NHO teller over 28 000 medlemsbedrifter.  Det gir god forhandlingsstyrke ikke bare ved bransjepolitiske saker, men også for ulike innkjøpsordninger.  NHO Reiseliv Innkjøpskjeden er tilgjengelig for alle NFVB/NHO-medlemmer.  Den er inklusiv i medlemskapet, og det er bare å koble seg på.
 - Vi hjelper deg gjerne med hvordan du registrerer deg i innkjøpskjeden, og hvordan du finner frem til medlemsfordeler som passer din bedrift. Min jobb er å sørge for at våre medlemmer ser og benytter medlemsfordelene – til enhver tid, smiler Trude.  Hun jobber i NFVBs landsforening, NHO Service og Handel, avdeling Medlem og Marked. NHO SH er for øvrig nest største landsforening i NHO-systemet.

Se regneeksemplene

Vi vender tilbake til en av fordelene i NHOs innkjøpskjede – lave kortbrukskostnader i salongen.
 - Svært mange kunder betaler med kredittkort, og salongen har en kortprovisjon som gjerne ligger på rundt 1,5 % av beløpet. Med vår avtale betaler du inntil bare en tredjedel av dette! Det kan bety mange tusen i året. Se regneeksemplene under, og sjekk hva din bedrift kan spare.
 - Husk, jeg hjelper deg gjerne med å koble deg på avtalen, smiler Trude. Se kontaktinfo annet sted i artikkelen.

Eksempler på hva salongen kan spare på kortbruk!

Tilbake
ANNET INNHOLD