På Beauty is Business kan du møte gründerne Amanda og Torhild Næss i RÅ Skincare for en fysisk opplevelse av RÅ Skincares produktlinje og produksjonsprosess.
På Beauty is Business kan du møte gründerne Amanda og Torhild Næss i RÅ Skincare for en fysisk opplevelse av RÅ Skincares produktlinje og produksjonsprosess.

RÅ Skincare på Beauty is Business: En verden av «fersk» hudpleie

- Vi vil vise hva RÅ Skincare kan by på til eksisterende og nye forhandlere. Som en norsk produsent av vegansk, fersk, parfymefri cosmeceuticals, har vi mye spennende å by på for klinikker og spa. Legger du turen innom standen byr vi på vareprøver, konkurranser og en reise inn i vår produksjon, forteller Amanda Næss.

Av: - NFVB
Sist oppdatert: 2024-04-12T10:48:14.0000000Z

 - Vi vil stille med en eget «laboratorium» som viser litt av produksjonsprosessen. Planen er også å ha med en egen håndtappemaskin, der vi blander inn noen av de siste ingrediensene og viser hvilke ingredienser som inngår i våre produkter. Vi håper dette inspirerer flere klinikker til å bli kjent med oss. Vi gleder oss veldig til å treffe bransjefolk som har lyst til å prøve et unikt, norsk, tidsmessig konsept, smiler Amanda Næss.

RÅ - et unikt, norsk, tidsmessig konsept.
Tilbake
ANNET INNHOLD