Årets Talsperson 2023 kåret av NHO Service og Handel. Karam Abdelhadi mottok prisen sammen med kona Maria Fursa og kollega Nashwa Bazbouz.
Årets Talsperson 2023 kåret av NHO Service og Handel. Karam Abdelhadi mottok prisen sammen med kona Maria Fursa og kollega Nashwa Bazbouz.

Karam Abdelhadi hedret som Årets Talsperson 2023

 - Jeg opplever dette som en stor ære, sa Karam Abdelhadi da han ble kåret til Årets Talsperson av NHO Service og Handel. Prisen ble delt ut under arrangementet Handlekraft 2023 i Oslo. 

 

Av: - NFVB
Sist oppdatert: 2024-01-03T12:09:08.0000000Z

- Som vinner vil jeg gratulerer alle frisør­ene og frisørbransjen med denne prisen. Dette var den beste 40-årspresangen jeg kunne fått, og den beste gaven jeg kan gi videre til bransjen. Jeg vil takke NHO, NHO Service og Handel og NFVB for denne muligheten og lover å fortsette arbeidet for å løfte frisørfaget i Norge til den status som faget fortjener, sier Karam Abdelhadi.

Adm. dir. i NHO Service og Handel, Anne Cecilie Kaltenborn, sier det slik:

 - Juryen hedrer Abdelhadi for hans formidlingsevne og solide medieopptredener etter at han tidligere i år ble verdensmester i frisering i Paris.

Karam Abdelhadi gratuleres av avtroppende styreleder i NHO SH Kathinka Friis-Møller. 

Kjærlighet til fag og nærmiljø

Juryen løftet frem Abdelhadis enestående evne til å skape begeistring for yrket, både gjennom sin profesjonalitet og sin tilnærming til media.

- Abdelhadi, gründer og daglig leder for den populære salongen Idol, The Lord of Hair på Holmlia i Oslo, har imponert bransjen og allmennheten med sin dedikasjon til sitt fag og sitt nærmiljø. Han har demonstrert en unik evne til å kombinere begeistring for sitt yrke med nøkternhet og profesjonalitet i sin tilnærming til media, uansett om det er på TV, radio, sosiale medier, aviser eller podcast, uttalte juryen.

- Dette er sterkt, sa Karam Abdelhadi med tårer i øynene under prisutdeling i regi av NHO Service og Handel under arrangementet Handlekraft i Oslo.

Sterk historie

Karam Abdelhadi kom som en flykning til Norge for 14 år siden, og driver nå frisørsalong på Holmlia i Oslo. Juryen uttaler videre;

 - I den krevende og konfliktfylte tiden vi står i, har Karam Abdelhadis sterke historie stor aktualitet. Hans eksempel viser verdien av hva man kan skape i arbeidslivet, som fagperson og arbeidsgiver, gjennom å jobbe målrettet slik han har gjort.

I priskriteriene står det: Prisen til­deles en person som siden forrige general­forsamling gjennom sitt arbeid, sin formidlingsevne, sin mediedeltag­else, samfunnsnyttige innsats eller sin service­­innstilling har bidratt i norsk opinion til å løfte bevissthet om og om­dømmet til servicebransjen og/eller næringslivet generelt, eller sin bransje eller bedrift spesielt.


Saken sto på trykk i FRISØR nr 4 2023.

Se også:

Tilbake
ANNET INNHOLD