Anne Nordby, eier av medlemsbedriften Vinderen Hudpleie & Permanent Makeup AS.
Anne Nordby, eier av medlemsbedriften Vinderen Hudpleie & Permanent Makeup AS.

- Kunnskap er lett å bære

- Jeg har jobbet så mye med perfeksjonering av egne ferdigheter, at jeg synes det er gøy å lære bort det jeg holder med på.  Fulle kundelister til tross, jeg finner tid til å holde kurs her i egne lokaler og ute i klinikker. Det er en vitamininnsprøytning å kunne overføre kompetanse, sier hud- og kroppsterapeut Anne Nordby, eier av Vinderen Hudpleie & Permanent Makeup AS.

 - Man må jobbe dedikert for å bli god, og jeg har spesialisert meg på ansiktsbehandlinger. Det være seg i form av teknikker som microblading, permanent makeup, øyenbrynstyling, vipper og hud.  Jeg jobber alene, og kunne sånn sett ha greid meg med et kabinett og en resepsjon. Men jeg synes det er inspirerende å holde kurs for andre, og da trengte jeg et kursrom. Så det ble flytting fra Vinderen til Smestad, men jeg har valgt å beholde navnet Vinderen Hudpleie & Permanent Makeup, fordi dette er innarbeidet i kundekretsen. Det er også et beskrivende navn, som forteller om det jeg faktisk driver med.  Jeg har også holdt meg innenfor det samme geografiske området gjennom årene, så det har vært viktig for meg å ikke flytte for langt for å holde kundekretsen er intakt. 

Anne Nordby har fulgt smittevernsanbefalingene til punkt og prikke, og er sertifisert gjennom NFVBs digitale smittevernkurs.  - Jeg fulgte retningslinjene fra NFVB gjennom nedstengingsperioden, og smitteverntiltakene i etterkant.  Det ble et tydelig fokus på smittevern, sier hun.

Produktspesialist

Anne Nordby jobber med å bygge merkevarer. I tillegg til å være en Cidesco-sertifisert fagperson, kan hun skilte med en markedsføringsutdanning fra et universitet i Australia. Det har inspirert henne til å jobbe med merkevarebygging av produktserier.

 - Jeg har jobbet mye med å bygge opp merket G.E.L Lashes, for dette er noe jeg brenner for. Denne tjenesten er i vekst, og jeg mener mange klinikker bør ha det på menyen. Ellers driver jeg mye med microblading og permanent makeup. Her er det mengdetrening og presisjon som gjelder. Så de som vil jobbe med dette, må jobbe jevnt for å holde seg på topp. Mine kunder er gjerne fra 35+ og etterspør gjennomgående et naturlig, tidløst resultat. Jeg synes det er så spennende å jobbe med dette, at jeg også holder kurs for andre som ønsker å perfeksjonere seg innen feltet.

Tar smittevern på alvor.  - Jeg jobber mye med microblading, fordi mengdetrening er viktig. Jeg har valgt The House of PMU som leverandør. Hver enkelt kniv er pakket inn i en steril emballasje. Det gir kundene en trygghet. 

Bretter opp ermene

Velværebransjen ble hardt rammet i starten av covid-pandemien. Selv om ting er kommet tilbake på sporet og kundene strømmer til, mener Anne Nordby at vi ikke skal undervurdere at det presset man har vært utsatt for over tid.

 - Jeg snakker med bransjekolleger, som mener å oppleve et snev av fatigue. Det er kanskje ikke så rart. Jeg mener man må ta vare på helsa i en travel hverdag, og kanskje innse at vi mentalt trenger litt tid til å legge pandemien bak oss.

 - For min del har jeg kjørt en del online-kurs for mine bransjekolleger, og det har fungert. Men jeg er nå glad for at vi igjen kan møtes fysisk og gjennomføre fysiske kurs. Det tror jeg alle setter pris på.


Artikkelen står på trykk i magasinet SALONG Hud & velvære nr. 4 2021.

Du kan lese NFVBs magasiner digitalt HER     

Tilbake
ANNET INNHOLD