Det kan se dramatisk ut når medisinske microneedling­ruller perforerer huden. Men behandlingen har vunnet popularitet som en effektiv måte for å regenerere huden og skape synlige resultater.
Det kan se dramatisk ut når medisinske microneedling­ruller perforerer huden. Men behandlingen har vunnet popularitet som en effektiv måte for å regenerere huden og skape synlige resultater.

Microneedling: Fornyet teknologi gir økt effektivitet

 - Det er mer enn 20 år siden de første medisinske rullene kom på markedet, men fortsatt er microneedling en av de mest etterspurte avanserte medisinske prosedyrene på markedet. Det er flere grunner til det, fremholder fagsjef Ann-Kristin Stokke i Skintific AS.

 

Det kan se dramatisk ut når medisinske microneedling­ruller perforerer huden. Men behandlingen har vunnet popularitet som en effektiv måte for å regenerere huden og skape synlige resultater. Microneedling som behandlingsmetode har også et bredt anvendelsesområde, og brukes til behandling av alt fra strekkmerker til behandling av akne og arr.  Som basis brukes microneedling på alle typer hud til å stimulere kollagenproduksjonen og bidrar med dette til å forbedre hudteksturen. Men teknologien har utviklet seg gjennom årene, fra den velkjente Dermarolleren så dagens lys, til et bredt spekter av verktøy. 


Hva er nytt innen microneedling?

Fagsjef Ann-Kristin Stokke peker på produktinnovasjoner som bidrar til å aktualisere denne behandlingsmetoden.

 - De mekaniske prinsippene ved å lage små kanaler i huden for å stimulere hudens egen regenerering er i utgangspunktet det samme som for 20 år siden. Men ny forskning og teknologi gir oss nye svar på hvordan vi kan få enda bedre resultater på kortere tid, med mindre ubehag og traume enn tidligere. Neste generasjon microneedling er den nye «gullstandarden» der behandleren bruker den beste teknologien sammen med andre avanserte produkter, som kjemisk peeling, aktive serum, LED, laser, RF og skinbooster, poengterer hun.


Kraftigere, raskere og tryggere

I disse dager lanserer Skintific XCellaris Pro Twist Microneedling og Ann-Kristin Stokke mener denne byr på en innovativ bruk av teknologi.

 - Verktøyet, selve maskinen som nå har kommer på markedet, er kraftigere, raskere og tryggere. Den er utviklet i samsvar med medisinske sertifiseringer med kvalitetskontroll på alle ledd. Den kraftige motoren på 150 Hertz i sekundet muliggjør en rask behandling uten rifter i huden. Ved å bruke ledning i stedet for batteri, vil kraften være konstant gjennom hele behandlingen. Denne maskinen er så kraftfull at microneedling ikke bare kan benyttes til estetiske indikasjoner som linjer og rynker, men også medisinske indikasjoner som alvorlige arr etter brannskader for å gjenopprette mobilitet og funksjoner i vevet. Den kraftfulle maskinen har lavt lydnivå, noe som også gir en mer behagelig opplevelse for kundene, fremholder hun.

XCellaris Pro Twist microneedling introduseres i år. Anne Line Wangestad og Nomi er samarbeidspartner og ambassadørklinikk i Norge. 

Induksjonspenn

CF Ceuticals derma pen E6 er kun beregnet på profesjonell bruk. Pennen har en digital skjerm og lavt støynivå. Pulseringsområdet er på 15.000 omdreininger per minutt. Pennen tilbyr seks forskjellige hastigheter med et justerbart nålehode som går fra 0,25 til 2,5 mm, samt et system mot tilbakestrømming og en innebygget sikkerhetsfunksjon. Det fines to nålehoder: nålehode med 16 nåler og nanonålehode med 81 små, kjegleformede 0,18 mm nåler. Pennen kan kjøpes alene eller sammen med CF Ceuticals egne Dermal solutions og sheet masker. CF Ceuticals tilbyr også et serum til needling for en effektiv behandling av hyperpigmentering.

Leverandør: Beauty Products Group.

CF Ceuticals dermapen E6 


Trådløs og stillegående

PROTONPEN by pHformula er en lett, trådløs needle pen med lavt støynivå som tilbyr både 12 pin mikro- og nanonåler. Kan justeres fra 0,25 til 1,5 mm dybde, og man kan velge mellom fem forskjellige hastigheter. Leveres alene eller som en pakke med Protopen og tilhørende solutions og en pakke med sterile sheet masker.

pHformula sterile solutions består av mikroinnkapslet retinol, B3 niacinamide, c-vitamin og hyaluronsyre.

Leverandør: Beauty Products Group.


Artikkelen står også på trykk i magasinet Hud & velvære nr. 1 2024.
Les alle magasiner fra NFVB HER.

 

 

Tilbake
ANNET INNHOLD