Trygg Salong - Gi kundene en trygg og god opplevelse.
Trygg Salong - Gi kundene en trygg og god opplevelse.

JODA, VI ER ÅPNE!

En rekke kommuner har som følge av en mer smittsom variant av Covid-19 stengt en rekke virksomheter. Frisør- og velværebedriftene har IKKE blitt stengt ned, grunnet allerede gode smitteverntiltak og -rutiner. 

Av: - NFVB
Sist oppdatert: 2021-06-21T08:30:39.0000000Z

TRYGG SALONG tiltakene virker i praksis. Siden gjenåpningen i fjor har bransjen utvist et meget godt smittevern. Kunnskap og rutiner er dokumentert gode. Det har blitt lagt merke til av både myndigheter og salongkunder.

NFVB har nå sendt medlemmene nytt informasjonsmateriell, til bruk først og fremst i sosiale medier.  Når det i media gjentakende snakkes om stengte virksomheter kan det være lurt å formidle til kundene at frisør- og velværebedriftene er åpne - for å gi dem en trygg og god opplevelse!

Klikk her for lenker til aktuell koronainformasjon


#TRYGGSALONG


 

Tilbake
ANNET INNHOLD