NFVBs medlemsbedrifter tar smittevern svært seriøst. #TRYGGSALONG er med på å formidle dette til salongkundene.
NFVBs medlemsbedrifter tar smittevern svært seriøst. #TRYGGSALONG er med på å formidle dette til salongkundene.

#TRYGGSALONG

"Vår bransje og våre dyktige fagfolk tar smittevern EKSTRA SERIØST. Velkommen til en TRYGG SALONG."  Det er budskapet fra NFVB til salongkundene. Budskapet spres gjennom medlemsbedriftenes bruk av sosiale medier.  

Av: - NFVB
Sist oppdatert: 2021-01-20T14:57:17.0000000Z

Mange opplever nå at salongkundene avbestiller timer fordi høye koronatall skaper utrygghet. Regjeringen har også tatt grep for å stoppe smittespredningen, og bedt folk begrense sin sosiale aktivitet. NFVB ønsker å formidle at det er fortsatt trygt å besøke seriøse frisør- og velværebedrifter.

Vår bransje har siden gjenåpningen etter lock down praktisert et særdeles godt smittevern, regulert gjennom egen forskrift og praktisert gjennom blant annet egen smittevernguide. Det har ikke vært virusspredning fra en TRYGG SALONG!

 

NFVB holder sine medlemmer oppdatert om koronasituasjonen direkte på e-post. Sammen med NHO jobbes det på mange plan for å gi de best mulige forutsetninger for bedriftene og arbeidsplassene.  Under koronapandemien har samspillet i det store fellesskapet vist seg uvurderlig.  Vi har også lagt til "Stolt medlem av NFVB og NHO" for å forsterke seriøsitetsbudskapet i vårt arbeid for å stoppe koronaspredning.


NFVB roser medlemsbedriftene for den fantastiske innsatsen de har vist helt siden pandemien rammet oss. Vær bevisst budskapet om Trygg Salong!

 

Spørsmål om korona? Klikk HER.

Se også: e-læring i smittevern 

Se også: Oppdaterte smittevernregler og -råd, 26. oktober 2020

 

Tilbake
ANNET INNHOLD