Positively Pink:  Gjennom salg av en spesiell Kevin.Murphy gaveeske donerer Verdant penger til Rosa Sløyfe-aksjonen.
Positively Pink: Gjennom salg av en spesiell Kevin.Murphy gaveeske donerer Verdant penger til Rosa Sløyfe-aksjonen.

Støtter Rosa Sløyfe-aksjonen

 - Vi er imponert over det gode arbeidet Kreftforeningen og Brystkreftforeningen utfører og ønsker derfor å støtte oppunder Rosa Sløyfe-aksjonen, forteller Cecilie Hagelin Nybø, Brand Manager i Verdant. Gjennom kampanjen Positively Pink selger de gaveesker der et beløp går til Rosa Sløyfe-aksjonen.  

Av: - NFVB
Sist oppdatert: 2020-12-09T13:26:41.0000000Z

 - Vi er rørt over den styrken og gode evnen til å håndtere motgang hos de som er rammet av brystkreft, og sammen med våre gode Kevin.Murphy-kunder gir vi vår støtte gjennom kampanjen "Positively Pink".  Kampanjen består av en gaveeske som inneholder Angel Wash & Rinse + et sjal/tørkle med et positivt budskap.

 - For hver solgte eske donerer vi kr 50,- til Rosa Sløyfe-aksjonen. Vi har 1200 esker klar for utsendelse på lager, og vår målsetning er å donere 60.000,- kroner totalt til denne viktige saken, forteller Brand Manager Cecilie Hagelin Nybø i Verdant.


Bli med og støtt Rosa Sløyfe-aksjonen du også!

Klikk HER for å delta 

For mer informasjon:

https://kreftforeningen.no/rosasloyfe/om-rosa-sloyfe/

https://kreftforeningen.no/rosasloyfe/om-brystkreft/


 

Tilbake
ANNET INNHOLD