Lotte Myrseth er en influencer som følges av mange og som virkelig engasjerer sitt publikum, uttaler juryen.
Lotte Myrseth er en influencer som følges av mange og som virkelig engasjerer sitt publikum, uttaler juryen.

En vinner på Instagram

Juryens begrunnelse: «En influencer som følges av mange og som virkelig engasjerer sitt publikum. Utpreget bruk av flere av Instagrams «nye» funksjoner gjør kontoen svært spennende. Førsteinntrykket av kontoen er fargerikt og moderne, med lekne innlegg og et svært spennende blikk på omverdenen. Årets vinner har en svært personlig stil på arbeidene som publiseres, og bruker seg selv som både fagperson og modell. Det oser av en lettere «undergrunnsstemning» med vågale frisyrer og ganske ville farger, som Årets Influencer klarer å presentere på en meget smakfull måte. Årets Influencer har svært gode tutorials på kontoen og viser høy faglighet i disse, en utmerket måte å engasjere og inspirere sitt publikum».

Lotte Myrseth (24) tok svennebrevet hos Bech frisør i Bodø, før hun satte kursen mot Oslo og Bel-Etage, som er hennes nåværende arbeidssted. Hun er kursholder for Frends og ambassadør for Guy Tang Mydentity. Lotte kurser i fargeteknikker over hele landet, både teori og praksis, og lager alle kursene selv.  - Jeg har mange idéer om nye kurs fremover, smiler hun.

Følg Lotte på instagram: lottemyrseth I neste utgave av magasinet FRISØR, som kommer ut 30.04,  kan du lese mer om temaet digital kommunikasjon.

 

Tilbake
ANNET INNHOLD