NFVBs Kompetansekonferanse 2019 – om fremtidens fagopplæring

Konferansen er for deg som ønsker å være forberedt på hva som skjer innen opplæring i skole og bedrift. Hva kan du forvente av endringer, og hvordan skal du gjøre klart for dette i din bedrift? Konferansen avholdes torsdag 28. mars på Nationaltheatret Konferansesenter i Oslo.

Av: - NFVB
Sist oppdatert: 2019-02-28T13:40:48.0000000Z

I løpet av de siste årene har det vært jobbet mye med fremtidens yrkesutdanning. NFVB har i tillegg iverksatt flere prosjekter for å oppfylle den vedtatte strategiplanen, og flere av disse prosjektene er knyttet til arbeidet innenfor området kompetansepolitikk.

HOVEDPUNKTENE I PROGRAMET

  • NFVBs strategiprogram
  • Hva har skjedd de siste årene, og hva skjer framover
  • Arbeidet med de nye læreplanene
  • Parallellsesjoner
  • Svenneprøven i frisørfaget
  • Fagbrev for hudpleiere


Konferansen er åpen for NFVBs medlemsbedrifter og aktuell for de som jobber med kompetanse, eller er interessert i å høre hva som foregår innenfor utdanningsfeltet. Som deltaker vil du få mye nyttig og viktig informasjon.

Konferansen starter klokken 10.00 og avsluttes klokken 16.00. Konferansen koster kr 200,- som dekker enkel lunsj og kaffepauser. Påmeldte deltakere som uteblir, vil bli fakturert et gebyr på kr 750,-.


Påmelding gjøres HER.


Frist for påmelding er 20. mars.

Tilbake
ANNET INNHOLD