Espen Sævold og Jørn Inge Næss er NFVBs nye president og visepresident
Espen Sævold og Jørn Inge Næss er NFVBs nye president og visepresident

Espen Sævold ny president i NFVB

Landsmøtet gikk enstemmig inn for valgkomiteens innstilling til nytt styre i Norske frisør- og velværebedrifter. Espen Sævold fra Visit Frisør & Hudpleie ble valgt til forbundets nye president, med Jørn Inge Næss fra Næss Frisør som visepresident.

Av: - NFVB
Sist oppdatert: 2019-12-18T07:07:18.0000000Z

 - Dette er et stolt øyeblikk for meg, og jeg har respekt for oppgavene som venter, sier den nyvalgte presidenten.  Sævold er eier av Visit frisør & hudpleie, som har fire salonger og om lag 50 ansatte i Bergen-området. Han er også innehaver av Frisør- og hudpleieinstituttet.

Realiserer det politiske arbeidet

Sævold har hatt en rekke styreverv, blant annet visepresident og varamedlem i NFVB. Videre har han vært styremedlem i Bergen Frisørlaug i en årrekke, formann i NFVBs konkurranseutvalg fra 2007, trener for herrelandslaget i frisering og internasjonal dommer i herrefaget. Selv har han vært en aktiv konkurransefrisør, hvor han blant annet har blitt både norgesmester og nordisk mester.

  - Det viktigste nå er å få ut alt det politiske arbeidet ut i regionene og i salongene. De som står i salongene hver dag skal se at arbeidet som gjøres i NFVB blir realisert, sier Sævold.

Stolt over fornyelsen

Sævold tar over vervet etter Edel Kristin Teige, som har sittet som president i NFVB i seks år. Det føles litt vemodig, litt godt og litt spennende for hva fremtiden bringer, sier hun.

- Hva er du mest stolt av å ha fått til i løpet av de seks årene?

 - Endringene, strategien og det å få Norske frisør- og velværebedrifter fornyet. Det er jeg veldig, veldig stolt over. Den jobben som styret, administrasjonen og jeg har gjort knyttet til dette er godt å tenke på, sier Teige.

NFVBs styre for landsmøteperioden 2019 - 2021:

President:        Espen Sævold, Visit AS - Bergen

Visepresident:  Jørn Inge Næss, Næss Frisør AS - Skien

Styremedlem:  Maj Hovde Krogdahl, PåHåret Frisører AS - Oslo

Styremedlem:  Merethe Kjellnes, ZikkZakk frisør AS - Kristiansund

Styremedlem:  Guri Elisabeth Andreassen, Syvende Himmel AS - Bodø

Styremedlem:  Linn Veronica Hansen, Høst Frisør AS - Tromsø

Styremedlem:  Gunn Hege S. Sirevåg, Frisørhjørnet - Brusand

 

  1. Varamedlem: Perly Kopperstad, Perly's Frisør AS - Fosnavåg
  2. Varamedlem: Lisa Fosseli Bjorvand, Barberer'n AS - Kristiansand
  3. Varamedlem: Karin Krigsvoll Stenersen, Jakobsli Hårstudio AS - Trondheim
NFVBS styre med vara: Lisa Fosseli Bjorvand, Karin Krigsvoll Stenersen, Perly Kopperstad, Linn Veronica Hansen, Gunn Hege Sirevåg, Merethe Kjellnes, Guri Elisabeth Andreassen, Maj Hovde Krogdahl, Jørn Inge Næss og Espen Sævold.
Tilbake
ANNET INNHOLD