Bransjen treffes til en komplett inspirasjonspakke i Oslo Spektrum 17. - 18. mars 2018! Er din leverandør med på å ta dette bransjeansvaret?
Bransjen treffes til en komplett inspirasjonspakke i Oslo Spektrum 17. - 18. mars 2018! Er din leverandør med på å ta dette bransjeansvaret?

Leverandører tar bransjeansvar

Frisørleverandøren Verdant var først ute med å signere for deltakelse på Hår & Skjønnhet 2018. We are One og Headbrands fulgte hakk i hæl. - Vi gleder oss til bransjens desidert største begivenhet 17. og 18. mars neste år, og synes det er flott med leverandører som tar bransjeansvar og blir med på dette løftet, sier NFVB-president Edel Teige.

Av: - NFVB
Sist oppdatert: 2017-12-21T11:47:46.0000000+00:00

Suksessen skal gjentas! Konseptet for arrangementet "Hår & Skjønnhet" med NM og Årets Frisør ble endret i år, med stor suksess. Det er ingen tvil om at bransjen behøver en slik møteplass, både for å lære og inspireres, og for å feire oss selv og våre fag!  Her viser vi hva god fagkunnskap og yrkespasjon er, noe som har stor betydning for omdømmebygging og rekruttering.
Tilbakemeldingene fra årets arrangement i Oslo Spektrum var svært gode, og vil naturligvis danne grunnlaget når neste arrangement utvikles. Programmet fastsettes etter hvert, men det vil bli show, seminarer, konkurranser og mulighet til å treffe leverandørene i ulike settinger. NFVBs president Edel Teige mener sterkt at bransjen fortjener og bør ha et årlig Hår & Skjønnhet i Oslo Spektrum. Det inkluderer selvfølgelig bransjens store prisfest samme sted.

Bransjen treffes til en komplett inspirasjonspakke i Oslo Spektrum 17. - 18. mars 2018!   Verdant, We are One og Headbrands var de første leverandørene til å signere for deltakelse. Er din leverandør med på å ta dette bransjeansvaret?

Tilbake
 • #frisør
 • #frisørleverandør
 • #hår
 • #skjønnhet
 • #spektrum
 • #verdant
 • #headbrands
 • #weareone
 • #harogskjonnhet
 • #hårogskjønnhet
ANNET INNHOLD