Did it again... Fab Lounge er kåret til Årets Hudpleiebedrift tre år på rad.
Did it again... Fab Lounge er kåret til Årets Hudpleiebedrift tre år på rad.

Årets Hudpleiebedrift 2024: Fab Lounge best igjen

Bransjen har mange dyktige fagfolk og bedrifter som henter ut potensialet av fagkunnskap, kundegrunnlag og drift.  For tredje gang kunne stavangerbedriften Fab Lounge motta beviset på at de er fremst blant de fremste under årets store prisfest.

Av: - NFVB
Sist oppdatert: 2024-06-07T08:53:29.0000000Z

De som har fulgt med i NFVBs magasin Hud og velvære har fått med seg at Fab Lounge tilbyr mange tjenester og er særdeles opptatt av å investere i fagkunnskap og utvikling. Det er derfor ikke veldig oppsiktsvekkende at de befester posisjonen som hudpleiebedrift i særklasse med kåringen som Årets Hudpleiebedrift 2024.


Juryen uttaler:
Bedriften jobber dedikert med et bredt spekter av tjenester innen hud og velvære.Teamet av ulike spesialister på flere fagfelt jobber sammen for å skape totale kundeopplevelser med topp moderne behandlinger.  Bedriften setter tydelige mål for å skape en trygg, trivelig og attraktiv arbeidsplass, som tiltrekker seg dyktige medarbeidere. Her er det profesjonalitet i alle ledd, en kompetansebedrift som setter mennesker i fokus.


Se også: Medisinsk hudpleie og velvære på høyt nivå

Se også: Årets Hudpleiebedrift 2023

Se også: Årets Hudpleiebedrift 2022

Tilbake
ANNET INNHOLD