FRISØR nr. 1 2024: Frisyren kreert av Antoinette Beenders og Hannah Ruth Evans for Aveda.<br/>
FRISØR nr. 1 2024: Frisyren kreert av Antoinette Beenders og Hannah Ruth Evans for Aveda.

Fantastiske fagfolk

Magasinet FRISØR nummer 1 2024 presenterer de nominerte til bransjens gjeveste priser. Man blir nærmest tårevåt av å se nivået på de fremste frisørene og frisørbedriftene. Under det kommende norgesmesterskapet vil man også se fagfolk jobbe under ekstremt tidspress, og likevel presentere fantastiske frisyrer. Møteplassen Beauty is Business i Lillestrøm 9. mars er en stor inspirasjonskilde, og et bevis på at bransjen virkelig kan levere.

Jeg er selv med i juryen til bransjens bedriftspriser, og kan love at de blir grundig evaluert etter mange kriterier. De leverer rikelig med dokumentasjon, over både planer og resultater. Her ser man tydelig sammenhengen mellom innsats og belønning.  Det er aldri tilfeldig at noen står godt frem i en bransje som i utgangspunktet leverer den samme varen.  Dette er fyrtårn som alle bør se etter. Her legges lista for hvor din bedrift bør fremsette sine mål.

  

Sandnessalongen «Made in Heaven» vant Årets Frisørbedrift i fjor, og er igjen blant årets nominerte. Det er det definitivt en grunn til. Her er det dedikerte fagfolk i fri utfoldelse, om man kan si det sånn.  Kreativiteten blomstrer, faget dyrkes, kundene får behandling av ypperste klasse, og økonomien for både ansatte, eiere og bedrift er hyggelig lesning. Made in Heaven setter en bransjestandard, og jeg håper at du blir superinspirert av å lese artikkelen i magasinet FRISØR nr 1/24.

 

Litt tilbake til Beauty is Business. Det er virkelig en arena for inspirasjon og utvikling. Årets seminarprogram bør du også se godt på, og vær tidlig ute med å reservere plass. Det er en godtepose for frisører, hudpleiere og bedriftsledere. Uansett hvilket seminar du måtte velge, så vil du sitte igjen med ny og praktisk kunnskap. Dette er kunnskap som kan bety en enda bedre jobbhverdag og enda bedre økonomiske resultater.  Det er viktig å være «sulten» på personlig utvikling, og det er deilig å kjenne på følelsen av å ha fått et velsmakende og næringsrikt «måltid».

 

Og helt til sist da: Prisfesten er i skrivende stund i ferd med å fylles opp. Det er alltid fantastisk gøy å være med når bransjen tar helt av. Jeg har vært med på samtlige prisfester siden starten i 2000, og alltid har det vært en stemning som løfter taket. Tenk deg den følelsen det er for prisvinnerne der oppe på scenen. Tenk deg at det kan være deg som blir den neste vinneren.  Alt er mulig. Det begynner med en drøm, et ønske og en idé. Sett deg mål, og «go for it». Lev ut drømmen, og plutselig er du den beste av de beste!

 

Håper dette magasinet gir deg rikelig med inspirasjon til å ha det gøy på jobben! 

Vi ses i Lillestrøm 9. mars.

  • Du kan lese FRISØR nr 1/24 digitalt HER.
  • Du kan også lese andre utgivelser fra NFVB HER.

Redaktør Jarl M. Garder er ansvarlig for NFVBs magasiner.

Tilbake
ANNET INNHOLD