Effektivt og smertefritt uten nedetid.
Effektivt og smertefritt uten nedetid.

Germaine de Capuccini Expert Lab Pigment Therapy:
Effektivt mot mørke flekker

Pigment Therapy virker selektivt og effektivt på alle typer mørke flekker forårsaket av overproduksjon av melanin. Systemet inneholder spesifikke ingredienser som retter seg mot ulike årsaker til mørke flekker, og kan brukes når som helst på året. Minste behandlingstid er en måned, og leverandøren anbefaler minimum to salongbehandlinger med påfølgende påføring av produktene hjemme. For mer synlige eller motstandsdyktige mørke flekker bør behandlingsperioden utvides til to måneder. Behandlingen oppgis å være fri for bivirkninger og kan kombineres med andre depigmenteringsbehandlinger, som laserprosedyrer og medisinsk peeling.

Mer info: Dermalys AS / www.germaine.no

Av: - NFVB
Sist oppdatert: 2023-12-07T21:03:56.0000000Z

Tilbake
ANNET INNHOLD