Årets Influencer med nytt nettkonsept

Med et brennende ønske om å dele sin kompetanse og bidra til å løfte bransjen har Maiken Leonardsen startet en nytt nettkonsept, www.leflair.no. Formålet med konseptet er å gjøre det enkelt for frisører å kunne kurse seg innen farge, some og stylingteknikker, uavhengig av hvor i Norge de befinner seg. 

Av: - NFVB
Sist oppdatert: 2023-02-21T19:31:36.0000000Z

 - Da jeg opplever stor etterspørsel etter kurs, men ikke har kapasitet til å reise rundt og holde fysiske salongkurs, har jeg nå digitalisert kompetansen min for å kunne nå ut til flest mulig, sier Maiken Leonardsen, som ble kåret til Årets Influencer av NFVB i 2022.

- Nettkursene går i dybden på mine mest etterspurte teknikker og er lette å gjennomføre. Perfekte kurs for de som ønsker å holde seg oppdatert og utvikle seg på nye trender. Man kan ta kursene på fritiden eller sammen med kollegaer på jobb.

- Nettsiden www.leflair.no for frisører vil jevnlig oppdateres med nye kurs, teknikker og inspirasjon, i takt med at trendene endrer seg, sier Maiken, som selv har tillært seg mye av egen kompetanse på denne måten.


Les også:


Tilbake
ANNET INNHOLD