Er du bransjens sterkeste influencer? Eller kjenner du den du mener er det?

Frisør- og velværebransjen er visuelt vakker, kreativ, omsorgsfull og spennende. Våre fantastiske fagfolk jobber hver eneste dag for å få frem den beste versjonen av samtlige kunder de har i stolen. Noen av de aller fremste jobber også på norske og internasjonale arenaer der mote og skjønnhet, foto og film står i fokus.

Av: - NFVB
Sist oppdatert: 2022-01-07T12:06:25.0000000Z

Antallet influencere som viser sin kreativitet og fagkompetanse på sosiale plattformer er sterkt økende. NFVB initierte i 2019 for første gang «Årets Influencer», og prisen den gang gikk til Lotte Myrseth.

 

Nå åpner vi for deltagelse for «Årets Influencer 2022», og inviterer hele den norske frisør- og velværebransjen til å melde inn egne eller andres Instagramkonto til konkurransen,- BLI MED og kåre den påvirkeren som betyr mest for et positivt omdømme for bransje, fag og utøveren selv!  

PREMISS FOR DELTAKELSE

Konkurransen er åpen for fagpersoner med frisør- eller hudpleieutdanning i aktivt arbeide i eller for bransjen. Personene påvirker sitt publikum positivt i forhold til omdømmet for faget og bransjen som helhet gjennom publisering i kanalen Instagram. Influenceren skal også gjøre oss litt kjent med personen bak kontoen, og alle innlegg skal være produsert av influenceren selv. Personer som publiserer på Instagram med avsenderadresse egen bedrift kan også delta, forutsatt at det er én identifiserbar person som står bak kontoen.


PÅMELDING OG REGISTRERING

  • Deltakelsen er GRATIS
  • Influencere kan selv melde seg på i konkurransen ved å sende e-post til post@nfvb.no med kontaktinformasjon og link til Instagramprofilen, innen 15. desember.
  • I tillegg vil et utvalg bransjeaktører sammen med NFVB forslå kandidater for juryen.


NOMINERING

  • Det nomineres 4 deltakere, og kåres 1 vinner
  • Vinneren kåres under Prisfesten på Clarion Hotel The Huv i Oslo, lørdag 19. mars 2022.
  • De nominerte må selv bestille billetter til Prisfesten. Informasjon om billettsalg og sted publiseres i magasinet Frisør og på NFVBs digitale plattformer


Reglement


Tilbake
ANNET INNHOLD