LYNG Oljelukke introduseres med gjeve ord.
LYNG Oljelukke introduseres med gjeve ord.

LYNG for det grønne skiftet

Den norske serien LYNG, som er utviklet av frisører på Voss med Irene Stana som drivende kraft, har fått et nytt produkttilskudd: LYNG Oljelukke.

- Dette er ei nydeleg, vegansk olje for hår og hud, din eigen naturlege kammertenar, smiler Irene Stana fornøyd. Hun legger til følgende lyriske ord for å beskrive produktet:

- Produktet pleier håret og huda di som om du var høgboren. Oljelukke frå LYNG løyser både gåter og flokar, og får deg til å dufte som bløminga i Hardanger kvar einaste dag!

Silkemykt

Oljelukke inneholder arganolje som gjør håret lett å gre, og tilfører glans, samtidig som det pleier hodebunn og gjør håret silkemykt. Avokadoolje gir næring til de ulike hudlagene. Passiflora er en planteolje som kan forbedre utseendet og opplevelsen av tørr hud.

Alle de åtte LYNG-produktene er allergi- og miljøvennlige, basert på veganske, naturlige ingredienser og ikke testet på dyr.

- LYNG har utvikla ein unik, norsk serie med hårprodukter som hverken er skadeleg for frisøren, håret til kundane, eller verda vår. Passar som hand i hanske med den aukande trenden der folk ynskjer fleire kortreiste og miljøvenlege alternativ, sier Irene Stana.

Sjekk www.lyngihaaret.no

Tilbake
ANNET INNHOLD