NFVBs administrasjonskoordinator Celina Kjøniksen hjelper deg med å bruke medlemsfordelene. Ta kontakt med henne for å komme i gang på telefon 482 28 165 eller e-post celina@nfvb.no
NFVBs administrasjonskoordinator Celina Kjøniksen hjelper deg med å bruke medlemsfordelene. Ta kontakt med henne for å komme i gang på telefon 482 28 165 eller e-post celina@nfvb.no

Celinas tre lønnsomme tips

Ved å benytte deg av NFVBs medlemsfordeler vil du kunne redusere mange av bedriftens kostnader. Det kan også spare deg for mange timer du heller kan bruke på kundene dine.  Ikke vent – sjekk ut medlemsfordelene nå!

Av: - NFVB
Sist oppdatert: 2023-10-18T19:36:55.0000000Z

Som medlem i en aktiv bransje- og arbeidsgiverorganisasjon tilknyttet NHO-fellesskapet, har du stor bransjepolitisk påvirkning og mange attraktive medlemsfordeler. NFVB informerer om fordelene i mange kanaler, på nett og på trykk, og i direkte kommunikasjon til bedriftene. Likevel er det mange som er forbausende trege med å ta medlemsfordelene i bruk.

Betydelige gevinster

Flere av medlemsfordelene kan gi mange tusener i besparelser, penger du kan reinvestere eller ta ut på bunnlinjen. Uansett er den samlede verdien av medlemsfordelene betydelig, uansett hvordan du regner på det. Start gjerne med følgende fordeler: 

1. Innkjøpsfordeler/rabatter gjennom NHO Reiselivs innkjøpskjede 

Alle NFVBs medlemmer har rett til kostnadsfritt å bli med i denne kjeden. Dette kan bli en av bedriftens mest lønnsomme medlemsfordeler.  Blant annet kan du spare mye på salongens transaksjonskostnader (ved kundenes kortbruk). Se mer informasjon på nfvb.no  

Bruk medlemsfordelen: 

kontakt Celina på telefon 482 28 165 eller e-post celina@nfvb.no 


2. Bransjetilpasset forsikring gjennom Matrix Insurance

NFVB har avtale med en forsikringsmegler som sikrer deg svært gode forsikringstilbud. Yrkesskadeforsikringen har markedets kanskje beste betingelser, og salongforsikringen har dekning tilpasset vår bransje. Se mer informasjon på matrixinsurance.no

Bruk medlemsfordelen: 

kontakt Tonje på telefon 951 12 896 eller e-post tonje@matrixinsurance.no


3. Arbeidsgiverportalen Arbinn.no

NHO har samlet mange tjenester som forenkler din lederhverdag, og som kan spare deg for mye tid og penger. Her finner dere blant annet digitale håndbøker i HMS, ledelse og personal, veiledere, sjekklister, maler, kontrakter, spørsmål og svar, nettkurs m.m. 

Bruk medlemsfordelen: 

Se nettsiden Arbinn.nho.no og opprett brukerprofil.

 


Tilbake
ANNET INNHOLD