Fysisk eller digitalt - bli med på landskonferansen 18. mars.
Fysisk eller digitalt - bli med på landskonferansen 18. mars.

NFVBs landskonferanse 2022:
Din bedrift – din fremtid – ditt ansvar

Fantastiske muligheter ligger foran oss. NFVB jobber for utvikling av fag, bedrift og bransje. Gjennom medlemmenes engasjement skapes resultater.  Nå inviteres delegater fra alle medlemsbedriftene til NFVBs landskonferanse fredag 18. mars.

Av: - NFVB
Sist oppdatert: 2022-03-04T10:47:06.0000000Z

Årets landskonferanse blir hybrid. Det vil si den gjennomføres fysisk på The Hub i Oslo, men du kan også se den på nett.  Det beste med å møtes fysisk er at det er svært berikende å treffe bransjekolleger til diskusjoner rundt det som angår deg og din bedrift. Det å treffe kolleger fra andre bedrifter har vi ikke vært bortskjemte med under koronatiden. Nå har du muligheten til å treffe NFVBs styremedlemmer og andre som er opptatt av å utvikle en bransje som har mange muligheter.


Bransjeutvikling i praksis

NFVB jobber kontinuerlig med mange utviklingsprosjekter. På landskonferansen vil du få presentert hva vi har øverst på agendaen akkurat nå, og hva vi har kunnet kvittere ut siden forrige landsmøte. Noen stikkord fra konferanseagendaen er:

 • Organisasjonen vår: satsningsområder, utvikling og engasjerte medlemmer 
 • Prosjekter på agendaen 
  • Høyere yrkesfaglig utdanning
  • Rekruttering til faget
  • Konkurranser som rekrutteringsarena
  • Organisasjonsstruktur, medlemsservice og -verving
  • Fagbrev for hudpleie
  • Svennebrev med fordypning
  • Integrering starter i bedrift (pilot)
  • Autorisasjon av bedrifter
 • Trender i tiden - nye digitale muligheter
 • Ny organisasjonsstruktur - Regionapparatet

 

Tid for handling

Som medlem i NFVB har du en unik mulighet til å påvirke, både gjennom innspill til organisasjonens tillitsvalgte og ikke minst hvordan du og din bedrift jobber i hverdagen. Alt hva NFVB har på agendaen har betydning for bransjens fremtid – og din bedrift. NFVB jobber etter en langsiktig plan, men nå er det tid for gjennomføring av mange aktiviteter. Det er tid for handling, og vi trenger deg!
Bli med på NFVB Landskonferansen 2022!

 

NFVB Landskonferanse 18. mars

Tidsplan

11.00 – 11.30                     Registrering
11.30 – 12.15                     Lunsj
12.30 – 16.30                     Konferanse.

                                               Nærmere tidsplan med pauser kommer senere.
                                               Agendaen tilpasses digital sending.

 

Påmelding NFVB Landskonferansen 2022

Dagpakke 1070,-

Enkeltrom pr natt: 1 590,-
Dobbeltrom pr natt: 1 790,- (895.- per pers)

Digital deltakelse: 300,-

Alle priser inkl. mva. (Priser i påmeldingsskjema er eks. mva.)

Påmeldingsfrist: 20. februar

 

Faglig fyrverkeri

Lørdag samme helg og samme sted arrangerer NFVB norgesmesterskapene i frisering og hudpleie. Det toppes med Prisfesten lørdag kveld, bransjens mest fantastiske fest, og en hyllest til et dedikerte fagfolk – og alle de som brenner for verdens beste yrke.

Gjør dette til en berikende og artig bransjehelg. Delta både på landskonferansen, NM og Prisfesten!

Mer info om Prisfesten


Tilbake
ANNET INNHOLD