Prisfesten 2022 - nå stenger billettsalget!

Over 700 feststemte bransjefolk har hittill kjøpt billett til Prisfesten 2022. Billettsalget stenger ved midnatt 7. mars, så det haster om du ennå ikke har billett til bransjens største feiring av fantastiske fagfolk!

Prisfesten 2022 avholdes lørdag 19. mars på Clarion Hotel The Hub i Oslo.

Av: - NFVB
Sist oppdatert: 2022-03-23T16:11:08.0000000Z

Under festen skal det deles ut priser til norgesmestere, vinnere i fotokonkurransene og bedriftskonkurransene. Det skal også deles ut pris til Årets Influencer og Hedersprisen.  I tillegg til prisutdelinger blir det i kjent stil underholdning, 3-retters middag med drikke og nachspiel med dans.

Prisfesten har 18-års grense.

 

Kjøp av billetter

Billettene selges gjennom billetteringspartneren Eventim, og dette fungerer på samme måte som ved bestilling av billetter til bl.a. konserter. Du legger inn antall billetter, og så får du forslag på plasser, eller du selv velger plasser blant det som er ledig.  Hvis du ikke har kjøpt billetter gjennom Eventim tidligere, anbefaler vi at du lager deg en bruker på forhånd.

Det er ikke mulig å gjøre endringer på bestillingene i etterkant.

Salkart kan du se her.


Bestill billetter her.

Betaling: Visa, MasterCard eller Vipps


Billettpriser

Ordinær billettpris: 3 585,- inkl. gebyrer

Medlemmer i NFVB: 2 055,- inkl. gebyrer

NB! Alle NFVBs medlemmer har mottatt kode pr e-post for å få medlemspris.


 Hvordan motta dine billetter

  • Print@Home: som en tradisjonell papirbillett. Når betalingen er gjennomført vil et nytt vindu åpnes med Print@Home-billettene. Skriv den/de ut. Du vil samtidig motta en bekreftelse på e-post som inneholder en link til "Min EVENTIM". Etter at du har logget inn, kan du igjen finne Print@Home-billettene og skrive de ut. Hver billett gjelder kun for én person.
    Med denne løsningen kan du også sende ut billettene til hver og en av de du har kjøpt for.
  • Mobilbillett: Last ned billetten etter at betalingen er fullført. Du kan se og laste ned mobilbilletten når som helst på "Min side".

 

Kan man ikke fremvise gyldig billett får man ikke adgang til arrangementet. Det er ditt ansvar å sørge for at billetten er lesbar for skannerne som leser billetten ved inngang til arrangementet.

Bestilte billetter refunderes ikke.

Skulle smittesituasjonen være slik at arrangementet ikke kan gjennomføres, vil det komme løsninger for dette.


Skulle det oppstå tekniske problemer rundt bestillingen, må du ta direkte kontakt med Eventim, de vil da bistå deg. De treffes på tlf. 21 95 92 00 mandag – torsdag 9.30-16.00 og fredag 9.30-15.30.

 

Hotell

Trenger du hotell, benytt vårt tilbud fra Clarion Hotel The Hub. Gå inn på deres nettside og bruk denne koden - NFVB22, for å få følende priser for overnatting i tidsrommet 17. - 20. mars:

Enkeltrom pr natt: 1 590,-

Dobbeltrom pr natt: 1 790,-

Tilbudet er gyldig til 10. mars.

Tilbake
ANNET INNHOLD