NFVB, NHO sentralt og vår landsforening NHO Service og Handel gir deg en tryggere hverdag.
NFVB, NHO sentralt og vår landsforening NHO Service og Handel gir deg en tryggere hverdag.

Vi gir deg trygghet som arbeidsgiver

Som medlem i NFVB og NHO har du blant annet tilgang til alle verktøy, maler og veiledere på arbeidsgiverportalen Arbinn. Der finner du mye informasjon om blant annet arbeidsrett, arbeidsmiljø og forretningsdrift.

Av: - NFVB
Sist oppdatert: 2022-03-30T11:02:07.0000000Z

Hender det at du savner gode råd og veiledning innen for eksempel ansettelser og oppsigelser, HMS-krav eller lønn og tariff?  Som medlem i Norske frisør- og velværebedrifter (NFVB) og Næringslivets Hovedorganisasjon (NHO) er kompetansen til et av de største arbeidsrettslige fagmiljøene i landet tilgjengelig for deg døgnet rundt gjennom arbeidsgiverportalen Arbinn.no.  Invester litt av din tid til å bli kjent med innholdet og og hvordan Arbinn kan være et godt og lett tilgjengelig verktøy for å forenkle din lederhverdag.


Se også disse lenkene:Tilbake
ANNET INNHOLD