Foto: Colourbox
Foto: Colourbox

Nye lokale nedstenginger

4. mars 2021: Flere kommuner ber nå Helsedirektoratet om strengere regionale smitteverntiltak. Vi oppfordrer alle medlemmer å følge godt med på sin kommunes nettside!  

Av: - NFVB
Sist oppdatert: 2021-05-03T10:14:59.0000000Z

Nye kommuner velger nå å stenge ned i perioder for å bekjempe det muterte viruset. For næringslivet vil det ha store konsekvenser, blant annet gjennom stenging av butikker, restauranter og andre steder der mange mennesker møtes. 


Erfaringen fra de kommunene som allerede har stengt ned, tilsier imidlertid at frisører og hudpleiere får holde åpent, med de svært strenge smittevernstiltakene bransjen driver under. Mange kommuner vil i tillegg kreve bruk av munnbind. Unntaket er situasjoner der munnbindet må tas av for at behandlingen skal kunne gjennomføres. 


Smittevernveileder for virksomheter med en-til-en kontakt finner dere HER 


NFVB oppfordrer medlemmer til å følge med på sin kommunes nettside for løpende informasjon. Husk også å informere kundene om at salongen er åpen selv om kommunen stenger ned.  Det er vanskelig for publikum å forstå dette uten direkte informasjon. Bruk gjerne materialet dere (NFVB-medlemmer) har fått tilsendt gjennom #TryggSalong konseptet!  


Spørsmål om korona? Klikk HER


#TryggSalong 

Tilbake
ANNET INNHOLD