Magasinet FRISØR nr. 1 2021 presenterer blant annet de nominerte til Årets Frisør.
Magasinet FRISØR nr. 1 2021 presenterer blant annet de nominerte til Årets Frisør.

Inspirasjon og optimisme

Nå er årets første utgave av magasinet FRISØR sendt til salongeierne. Det er som alltid fullt av inspirasjon, både gjennom bilder, artikler og bransjenyheter. Se blant annet de nominerte til Årets Frisør 2021.
Du kan også lese magasinene til NFVB digitalt på nfvb.no.

Av: - NFVB
Sist oppdatert: 2021-05-03T10:14:59.0000000Z

Det føles så utrolig godt å kunne presentere de nominerte til Årets Frisør konkurransen 2021. Etter et år med kanselleringer av en mengde bransjearrangement gir det rett og slett en herlig følelse av optimisme og positivitet.  Det blir riktig­nok ikke en bransjefest slik vi er vant med, men la oss nyte de nominerte arbeidene – og ikke minst hylle de nominerte frisørene. Bruk sosiale medier til å heie frem bransjen og alle de fantastiske og flinke folkene som fortsatt holder motet oppe etter et forferdelig strevsomt koronaår.

Også denne gang har Årets Frisør en jury på aller, aller øverste hylle. AngeloSeminara er en levende legende, Ken Picton har en merittliste som tar pusten fra deg, og Joakim Roos er blant annet trener for verdensmestere i frisering. Når du blir nominert – og kåret til vinner – av en slik jury, da vet du at du kan smile bredt, lenge! 
At NFVB, i samarbeid med FL, alltid fremskaffer en jury av et slikt format er med på å gjøre Årets Frisør til en prestisjetung konkurranse. Det motiverer bransjens kreative til den lille ekstra innsatsen, som samlet løfter bransjens kompetanse og omdømme.

 

Denne utgaven av FRISØR forteller også historier fra bransjen. Vi skuer bakover på en ekstraordinær periode, og vi peker fremover – mot bransjens nye utfordringer. NFVBs landsmøte står for døren, det aller første digitale sådan. Det blir spennende på flere sett.

 

NFVB er godt til stede på mange kommunikasjonsplattformer.  Vi har en innholdsrik nettside, vi forteller nyheter på Facebook og inspirerer på Instagram. Vi send­er nyhetsbrev på e-post og vi har møter på Teams. Og ikke minst har vi magasinet FRISØR, som har vært utgitt siden 1901. For målgruppen hudpleiere og negle­designere utgir vi også magasinet SALONG Hud & velvære. De fysiske møteplassene er selvsagt sterkt savnet, men vi har stor tro på at i 2022 vil vi møtes til en mengde arrange­menter. Det er mange som er sulteforet på det nå.  Uansett: NFVB er et naturlig treffpunkt for landets salongeiere og -ledere.


Salongeiere får magasinet i posten. Du kan også lese magasinet digitalt på nfvb.no/magasiner

Redaktør Jarl M. Garder
Tilbake
ANNET INNHOLD