Koronaguiden fra NFVB er revidert etter endring i covid-19-forskriften 12.09.2020.
Koronaguiden fra NFVB er revidert etter endring i covid-19-forskriften 12.09.2020.

Revidert smittevernguide

NFVBs smittevernguide forsterker budskapet om at "bør" fra myndighetene leses som "skal" i bedriftene.  Det handler om at "Trygg Salong" skal gi kunder og ansatte visshet om at salongen jobber ekstra iherdig med å stoppe koronaviruset. 


Av: - NFVB
Sist oppdatert: 2020-11-12T09:07:41.0000000Z

Endringen i § 15 i covid-19-forskriften trådte i kraft 12. september, og har nå sammen med FHIs veileder i større grad anbefalinger der det før var pålegg.  Bransjens enormt gode innsats i smittebekjempelsen fordrer likevel at vi i profesjonell salongdrift fortsatt leser myndighetenes "bør" som "skal" og ""!   
Smittevernguiden fra Norske frisør- og velværebedrifter (NFVB) utgis i samarbeid med Fagforbundet Frisørenes Fagforening (FFF).  Guiden er en veiviser til "Trygg Salong", som skal være salongens budskap til både ansatte og kunder. 
Trygghet er prioritet nummer 1.

Den reviderte guiden har i stor grad samme innhold som forrige versjon (august). Erfaringen viser at et strengt smittevernregime fungerer, og vi må fortsette å gjøre alt for at salongene fortsatt skal holdes åpne. I den siste versjonen er det lagt til noen "typiske" spørsmål og svar til sist i guiden.

Guiden er sendt direkte til alle medlemsbedrifter.

Ikke medlem? Les mer om medlemsfordeler og innmeldelse i et verdifullt fellesskap her.

Spørsmål om korona? Se her!


#sterkeresammen #TryggSalong #Altblirbra #viskalklaredettesammen #NFVB


Tilbake
ANNET INNHOLD