Ny frisøroverenskomst

- Vi mener vi har fått til et omdømmebyggende oppgjør i år, sier NFVB-direktør Anne Mari Halsan. 

Av: - NFVB
Sist oppdatert: 2020-12-09T13:26:41.0000000Z

NFVB/NHO Service og Handel og Fagforbundet Frisørenes Fagforening (FFF) er nå enige om en ny frisøroverenskomst for de to neste år.

Partene har jobbet frem en avtale som har hatt som overordnet mål å bygge omdømme for bransje og fag, gjennom å tilrettelegge for kompetansehevende aktivitet, profesjonalisering for mer robuste bedrifter, samt lønnsbetingelser begge parter kan leve med.  Forhandlingene har vært konstruktive og avholdt i godt samarbeidsklima. 

NHO Service og Handel: Enighet om ny Frisøroverenskomst

Etter at det forhandlede resultatet er godkjent gjennom uravstemning hos arbeidstakerne, vil NFVB og NHO Service og Handel formidle resultatet direkte til alle våre tariffbedrifter, samt tilgjengeliggjøre hovedpunktene på vårt nettsted. 
Tariffen vil ha virkning fra 1. april 2020. Ingen tillegg skal utbetales før resultatet av uravstemningen er klart! 

Les også: Lønnsoppgjøret er et lagspillTilbake
ANNET INNHOLD