Trygg Salong betyr at man fortsatt har et sterkt fokus på smittevern. NFVB nyutsender smittevernguide og plakater til sine medlemmer.
Trygg Salong betyr at man fortsatt har et sterkt fokus på smittevern. NFVB nyutsender smittevernguide og plakater til sine medlemmer.

Revidert koronaguide og salongplakater

Den siste tiden har dessverre med all tydelighet vist at koronaen ikke ble borte med sol og sommer.  Det var "på gang" lettelser i covid-19 forskriften i juli, men august har gitt oss en kraftig påminnelse om å fortsatt ta smittevern på største alvor.  NFVB sender derfor ny koronaguide og nye salongplakater til sine medlemmer, og ber alle "friske opp" koronakunnskap i salongen, både for medarbeidere og kunder.

Av: - NFVB
Sist oppdatert: 2020-10-13T07:51:58.0000000Z

NFVB forsøker til enhver tid å ha oppdatert e-post til sine medlemmer. Hvis du som salongeier i medlemsbedrift ikke har mottatt e-post med koronaguide og plakater kan det skyldes at det ikke er registrert rett e-post, eller at vedlegget har blitt stoppet i spam-filteret.  
Medlemsbedrift, men ikke fått mail: send henvendelse til post@nfvb.no
Ikke medlem? Meld deg inn i NFVB/NHO nå, og få tilgang til informasjon, råd, advokathjelp og mye mer. Klikk HER.


For mer koronainformasjon, se nfvb.no

Tilbake
ANNET INNHOLD