Brand Manager Ingrid Fulton i Verdant AS og International Business Development Manager fra Davines/Comfort Zone, Paola Minuti åpnet høstens lanseringsrekke av profesjonelle hudpleieprodukter.
Brand Manager Ingrid Fulton i Verdant AS og International Business Development Manager fra Davines/Comfort Zone, Paola Minuti åpnet høstens lanseringsrekke av profesjonelle hudpleieprodukter.

Skin Regimen Professional - Fast living, slow aging

Leverandøren Verdant AS inviterte i september til kick off for lansering av høstens nyheter i den profesjonelle hudpleieserien Skin Regimen.  /skin regimen/Lx er formulert på basis av høyteknologiske ingredienser og det patenterte Longevity Complex, som beskytter hudcellenes levetid. Dette fremholdes å forsinke aldringshastigheten til cellene med 80 %. Produktet er designet for å tilpasses hver enkelt persons livsstil, og motvirke ytre påvirkninger. Resultatet er en yngre, glødende og freshere hud.

Av: - NFVB
Sist oppdatert: 2024-10-02T11:41:40.0000000Z

Bærekraft i fokus

Hudpleiemerket [Comfort Zone] og /skin regimen/ inngår i Davines-gruppen, som har base i Parma i Italia. I Davines Village jobber man med et helhetlig bærekraftskonsept, som blant annet inkluderer dyrking av 6000 planter i et regenerativt landbruk.  Vi snakker altså om et utvidet perspektiv på bærekraft, som forener dyrking, bruk av plantebaserte ingredienser og effektfulle formuleringer. Dette var noe International Business Development Manager Paola Minuti tok for seg i sin presentasjon for de fremmøtte deltagerne.  Nå er produktene i /skin regimen/ klar for introduksjon i hudpleieklinikker og -salonger landet rundt. 


Les også: Magasinet HUD & VELVÆRE nr. 3 2024

- Vi synes Ingensteds var et passende sted for å presentere lanseringene. Her er vi plassert i grønne omgivelser, noe som speiler Davines fokus på plantebaserte ingredienser, smiler Master Trainer Anita Skaug i Verdant AS.

 

 

Tilbake
ANNET INNHOLD