Rosa Linn Bratteli og Bernt Skjelbred fra Venkes Hårdesign
Rosa Linn Bratteli og Bernt Skjelbred fra Venkes Hårdesign

Sertifiserte fargespesialister hos Venkes Hårdesign

 - Vi i L'Oréal Professionnel er utrolig stolte av å kunne annonsere at Venkes Hårdesign nå huser to av Norges første sertifiserte fargespesialister! Rosa Linn Bratteli og Bernt Skjelbred har begge fullført det prestisjefylte Colour Specialist-programmet, et intensivt og krevende utdanningsløp som sikrer spisskompetanse innen farge og fargeteori, forteller Elisa Jeronima Smestad, Senior Educator hos L’Oréal Professionnel.

Av: - NFVB
Sist oppdatert: 2024-09-30T13:06:23.0000000Z

 - For å bestå dette programmet kreves det mer enn bare lidenskap for faget. Deltakerne må gjennom en grundig søknadsprosess, bestå en digital quiz og levere hjemmeoppgaver for å kvalifisere seg. Selve programmet strekker seg over 3 moduler fordelt på 13 dager, og inkluderer både teoretisk og praktisk opplæring.

- Hva betyr dette for kundene?  Rosa Linn og Bernt kan nå tilby fargekonsultasjoner på et helt nytt nivå. De har den nødvendige ekspertisen til å analysere håret ditt, forstå dine ønsker og skape den perfekte fargen som fremhever din unike stil, sier Elisa.


Befester ledende posisjon

Venkes Hårdesign har alltid vært kjent for sin høye kvalitet og fokus på faglig utvikling. Salongen, som har eksistert siden 1991, holder til i Amfi Madla og kan skilte med et team av dyktige og inspirerende frisører som jevnlig deltar på kurs i inn- og utland. Med to sertifiserte fargespesialister på laget befester Venkes Hårdesign sin posisjon som en av de ledende salongene i regionen.


Sertifiserte fargespesialister: Rosa Linn Bratteli og Bernt Skjelbred.


 

 


Tilbake
ANNET INNHOLD