Styrkearmbåndet kommer i en KERASILK-gaveeske. Kun tilgjengelig i KERASILK-salonger og på nettet i en begrenset periode. 
Styrkearmbåndet kommer i en KERASILK-gaveeske. Kun tilgjengelig i KERASILK-salonger og på nettet i en begrenset periode. 

Partnerskap bygget på styrke

KERASILK har inngått et samarbeid med den kjente broderikunstneren Ellie Mac fra Brighton i Storbritannia. Inkludert i en gaveeske med KERASILK-produkter kommer et brodert styrkearmbånd til påminnelse om kraften selvtillit, skjønnheten i indre styrke og å knytte bånd.



Av: - NFVB
Sist oppdatert: 2024-09-12T08:00:30.0000000Z

Ellie Mac drives av å skape skjønnhet på sin egen, unike måte og er kjent for sine intrikate broderier. Disse har gjennom årene fått oppmerksomhet fra veldedige organisasjoner, designere og motehus.

 - Vi er begeistret over å slå oss sammen med den utrolig talentfulle Ellie Mac for å hjelpe folk til å tro på en sterkere og vakrere fremtid for seg selv og håret sitt, sier Kristof Stengele, Associate director for KERASILK i Kao Salon Division.

Silke - sterkt som stål

Samarbeidet med Ellie Mac hedrer materialet silke, som inngår i KERASILK Silk-teknologi og uttrykkes gjennom KERASILK styrkekarmbånd. Det er en påminnelse om kraften i selvtillit og styrke for brukeren. Hvert armbånd symboliserer kraften i å knytte bånd og skjønnheten i indre styrke og kommer med en hilsen fra Ellie.

 - Akkurat som formuleringene våre jobber for å skape et sterkt, vakkert hår, som gir selvtillit, er hennes kraftfulle design fokusert på å omfavne indre styrke og individets sanne tro på seg selv, noe som gjør dette til det ultimate samarbeidet, sier Stengele.

Tilbake
ANNET INNHOLD