FRISØR nr 3 2024 har farger og fargerike bransjefolk som gjennomgående tema.
FRISØR nr 3 2024 har farger og fargerike bransjefolk som gjennomgående tema.

Farger som fryder

Magasinet FRISØR nummer 3 2024 er på mange måter en fargerik utgave. En ting er at vi viser mange kolleksjoner som setter farger i fokus, en annen ting er at vi har mange artikler om noen av frisørbransjens fargerike personligheter.  Til sammen håper vi dette gir deg som leser en liten energiboost og ny inspirasjon i salonghverdagen.

NFVB arrangerer som kjent både NM og Årets Frisør, to ganske så ulike konkurranser, men med mange fellesnevnere.  De utfordrer faglighet på mange nivåer, og vi ser også at mange dedikerte frisører deltar i begge konkurranser.  De beste i disse konkurransene viser også fantastiske «skills», og synliggjør faget på aller beste vis.

En av disse er norgesmester Andrea Smeby. Foruten NM, har hun deltatt i EuroSkills og WorldSkills, og sikter nå mot VM. Hennes pasjon for fag og faglige konkurranser gir god oppmerksomhet. Det er et viktig bidrag til rekrutteringen, som er enormt viktig for bransjens fremtid. 

 

Denne utgaven er som nevnt full av fargerike personligheter, og en av de fremste eksponentene er Pernille Bræin Klette fra Mam’selle Frisør på Lillehammer. Hun er en synlig ildsjel både lokalt og i hele frisørbransjen.  Hun er også en av NFVBs regionansvarlige, og er en viktig representant for bransjen inn mot blant annet skoler og myndigheter.

 

Det viktigste målet for NFVB er å skape robuste bedrifter. Forbundet jobber også på mange om­råder for å nå det målet, fra næringspolitisk arbeid til kompetanseutvikling, som for eksempel NFVB Lederprogram.  Magasinet FRISØR er en kanal for både å fortelle om NFVBs arbeid og medlemsfordeler, og direkte kunnskapsformidling og gode råd. Les for eksempel lederutvikler Alf Inge Cleve-Stiansens tips til bedre salg av fagkunnskap.  Les ikke minst visepresident Aksel Rekstens innspill om hvordan et NFVB-medlemskap gir deg muskler.

 

NFVB kommuniserer til medlemmene, bransjen og andre eksterne forbindelser gjennom mange kommunikasjonskanaler, tilpasset målgruppe og formål.  Vi har i sommer gjennomført en leserundersøkelse som viser at våre magasiner blir godt lest, både av leder og ansatte. Både fagartikler, artikler om bedriftsledelse og NFVB informasjon scorer høyt på interesse.  Det er gledelig med gode tilbakemeldinger, og vi lover å bruke tilbakemeldingene til videre utvikling. Det er bare å glede seg.

 

Forsiden av magasinet er en fargeeksplosjon, og en kreativ lek med hår og digitale virkemidler.  Lekenhet er kjennetegn for utvikling, men fremfor alt er det viktig å ha det gøy med faget sitt.  Vi håper dette magasinet også gir kreativ inspirasjon og nytenkning.


  • Du kan lese FRISØR nr 3/2024 digitalt HER.

  • Du kan også lese andre utgivelser fra NFVB HER.

Redaktør Jarl M. Garder er ansvarlig for NFVBs magasiner.


Tilbake
ANNET INNHOLD