Magasinet Hud & velvære nr 3 24 er ute nå: NFVB setter fokus på hvordan bygge robuste bedrifter.
Magasinet Hud & velvære nr 3 24 er ute nå: NFVB setter fokus på hvordan bygge robuste bedrifter.

Fagkunnskap og bedriftsutvikling

NFVB jobber for å bygge robuste medlemsbedrifter. Summen av sterke, profesjonelle bedrifter er godt omdømme, som igjen betyr mye for rekruttering til faget, og kunder som er trygge på at de får optimal behandling. Anbefalinger gir de rette søkerne til skolene og nye kunder til salongene og klinikkene.  Sammenhenger, sammenhenger, sammenhenger…

God fagkunnskap og profesjonell bedriftsledelse krever innsats. Det er ikke bare noe man kan påberope seg. Kort sagt: du være oppdatert på faget ditt, og være ydmyk for at det krever læring, trening og praktisering – fra skolebenken til siste arbeidsdag. Du må også være ydmyk for at ledelse, økonomi og markedsføring er egne fagområder, som du må ha en grunnleggende forståelse for, enten du selv jobber med det eller setter bort arbeidet til andre.

 

Medlemsprofilen Lillehammer Hud & Velvære er et godt eksempel på en bedrift som stein på stein bygger soliditet, med en leder som blant annet har hentet ny kompetanse gjennom NFVB Lederprogram. Bedriften tenker også nytt, og er nå lærebedrift for en lærling i salgsfaget. Les artikkelen – og bli inspirert til nytenkning du også.

 

Magasinet Hud & velvære utgis av NFVB for å vise hva NFVB er opptatt av og arbeider for og med. Det skal inspirere og motivere ledere i salonger og klinikker til å jobbe systematisk med alle de faktorer som gir bedriften soliditet, med trygge medarbeidere og lojale kunder. Det gir også en god dose råd og tips om behandlinger og produkter som er i skuddet nå.


  • Les Hud & velvære nr. 3 2024 digitalt HER

  • Les andre magasiner fra NFVB digitalt HER 

Redaktør Jarl M. Garder er ansvarlig for NFVBs magasiner.

Tilbake
ANNET INNHOLD