Kundens ønsker og behov settes i fokus i det nye fagskolestudiet
Kundens ønsker og behov settes i fokus i det nye fagskolestudiet

Ta barberyrket til et nytt nivå!

Endelig! Nå kan du få spisskompetanse som barberer. Norges første høyere yrkesfaglige utdanning innen barberfaget er en realitet - etter sterkt bidrag fra NFVB.  Oppstart 26. august - søknadsfrist 16. august.

Av: - NFVB
Sist oppdatert: 2024-07-04T14:24:20.0000000Z

Se filmen om fagskolestudiet her    

 

Jobber du som frisør med herrekunder eller rett og slett er fulltids barberer så vil studiet gi deg spesialistkunnskap som vil løfte deg som fagutøver.  Utdanningen vil ruste deg til å utføre barberyrket på et høyt og eksklusivt nivå.


Tilbudet fra fagskolen er utviklet med godt bidrag fra både NFVB og Fagforbundet Frisørenes Fagforening (FFF).  Det retter seg mot deg som ønsker fordypning og spesialisering som barberer eller herrefrisør, enten du er ny i faget eller har stått i faget i mange år og ønsker en oppfriskning. 


Mer informasjon her

 

Oppstart: 26. august 
Søknadsfrist: 16. august 2024

Varighet: 12 uker
Nettundervisning: Hver mandag 18.00 - 21.00

Fysiske samlinger: 2 x 3 dager i Kristiansand i uke 40 og 46. Fra fredag kl 14.00 til søndag kl 16.00.

SØK HER!


Tilbake
ANNET INNHOLD