NFVBs administrasjon ønsker god sommer og minner om viktig medlemsinformasjon.
NFVBs administrasjon ønsker god sommer og minner om viktig medlemsinformasjon.

NFVB ønsker alle en riktig god sommer!

Vi håper alle våre medlemmer og andre forbindelser får en sommer fylt av gode opplevelser, ny inspirasjon og ny energi. Se viktig informasjon i teksten under.

Av: - NFVB
Sist oppdatert: 2024-07-10T13:53:29.0000000Z

NFVB minner våre medlemmer om at det ligger mange verdifulle tilbud i medlemskapet, ikke minst en trygghet for bedriften.  Bruk medlemsfordelene!

Arbeidsgiverspørsmål

Juridisk vakttelefon: 47 68 73 84, kl. 09-16.

Redusert åpningstid i uke 27–32, kl. 10–14.

Les: Dette får du hjelp med innen arbeidsrett

Epost: advokat@nhosh.no

Se også NHOs arbeidsgiverportal Arbinn.nho.no


Vi ønsker også å minne dere om noen viktige saker:

Verneombud for alle bedrifter med mer enn 5 ansatte ble pålagt fra 1. januar i år. Vi minner om at et verneombud, og gjerne også leder, skal gjennomføre et kurs som tydeliggjør både ansvar og plikter som følger av rollen.  NFVB har inngått et samarbeide med firmaet Arbeidsmiljøsenteret om rabatterte kurs

Les mer HER


Arbeidstilsynet har varslet et ekstraordinært søkelys på arbeidsmiljø og BHT-påbudet i frisør- og velværebransjen i år. Vi regner med at dette vil innebære flere tilsyn i bransjen enn normalt, og ber dere ta kontakt dersom dere er i tvil om bedriftens plikter innenfor HMS.

Les mer HER

 

NFVBs Lederprogram har åpent for påmelding til kull 10.  Vårt suksessfulle tilbud om bransjerettet lederutvikling kan dokumentere positive utslag på alt fra arbeidsmiljø til salongens bunnlinje, en investering som virkelig er verdt pengene 😊 

Les mer HER


Fagskoleutdanningen i frisør- og hudpleiefag har tre nye tilbud med påmeldingsfrist 16. august. Utdanning innenfor fagskolen vil gi deg den kompetansen bransjen har behov for i dag, en videreutdanning du kan benytte etter dag én. De nye studiene er:

Barberfaget

Digital kundereise

Kulturbygging

NFVB gir deg gode medlemsfordeler året rundt. Bruk gjerne litt tid på å gjøre deg kjent med medlemsfordelene dine. Det er mye(!) å spare og tjene på å benytte fordeler som innkjøpsavtaler, forsikringer og pensjon. Få mer ut av medlemskapet - sjekk ut fordelene NÅ.

Les mer HER 


NFVBs administrasjon: Jan Kristian Pettersen, Vibeke Scheele Moe, Anne Mari Halsan, Celina Kjøniksen og Jarl Martin Garder.  Foto: Natalia Pipkina.


Tilbake
ANNET INNHOLD