60-års feiring med Kérastase Elixir Ultime Oil.
60-års feiring med Kérastase Elixir Ultime Oil.

Ikonisk olje fra Kérastase

Kérastase feirer sitt 60-års jubileum blant annet med lanseringen av Kérastase Elixir Ultime Oil i en reformulert utgave. Den ikoniske håroljen byr på muligheten til å skape en perfekt avslutning for alle looks, med glans, mykhet og beskyttelse. 

Av: - NFVB
Sist oppdatert: 2024-06-24T12:14:38.0000000Z

Det kan nevnes at produktet åpner for refill, og at det benyttes resirkulert glass i produksjon av flasken. Dette er en ny generasjon hårolje, som på en smakfull måte uttrykker Kérastase som et luksuriøst merke.

Hårpleie har vært kjernen i virksomheten siden oppstarten for 60 år siden, så hva er da mer naturlig enn å løfte frem et ikonisk produkt som Elixir Ultime Oil, som gir 100 % mer glans i 48 timer, 96 timer med anti-frizz og varmebeskyttelse opp til 230 grader.


Leverandør: L’Oréal Norge AS Professionnel Products Division / Kérastase.

Tilbake
ANNET INNHOLD