AVEDA Invati Ultra Advanced 4-trinns system reduserer hårtap.
AVEDA Invati Ultra Advanced 4-trinns system reduserer hårtap.

For tykkere og fyldigere hår

Introduksjonen av AVEDA Invati Ultra Advanced fremholdes å være et grensesprengende, innovativt flertrinns-system for tykkere og fyldigere hår. Kolleksjonen er resultatet av et tiår med forskning på rene plante-ekstrakters kraft til å bekjempe tynt hår og redefinere pleie for tynt hår. 

Av: - NFVB
Sist oppdatert: 2024-06-21T08:46:56.0000000Z

Kjernen i konseptet er Follicle Vitality Complex, som er designet for å være en løsning for både kvinner og menn med alle typer tynt hår.

Kolleksjonen er basert på 94 % naturlige, veganske ingredienser, og fremholdes å redusere hårtap med opptil 77 % når man gjennomfører Invati Ultra Advanced 4-trinns system. Systemet introduseres 1. september 2024.

Leverandør: We are One AS 

Plantebasert bekjempelse av tynt hår og hårtap. De fire trinnene i konseptet inkluderer eksfoliering med shampoo som pleier hårsekkene, en forsterkende conditioner, fornyende revitaliserende scalp serum og leave-in treatment. Sist, men ikke minst, kan behandlingen rundes av med styling produktet Invati Ultra Advanced Thickening Foam.

Tilbake
ANNET INNHOLD