Extensions, hårdeler og parykker: Nyheter som gleder

Fyldig, vakkert hår er for mange en stor drøm. Vi har sett litt på noen av nyhetene som kan realisere drømmer. 

Realiser drømmehåret

 - Vi introduserer nå et nytt extensionsmerke, BHBD - Big Hair Big Dreams - på det norske markedet. Dette er et konsept som utfyller vår hårportefølje, som også inkluderer Hairtalk, forteller daglig leder Erik Ruhs i Ruhs AS.

 - Vi hadde et kick-off event for våre forhandlere 12. april, og siden har det gått slag i slag. Vi er godt i gang med å jobbe det inn i markedet. Konseptet kompletterer vårt eksisterende sortiment med fargevalg, hårstruktur og lengder, forteller han.

- BHBD bygger på den samme filosofien rundt skånsomhet som det vi i Ruhs AS brenner for.  Sortimentet inkluderer en blanding av single og double drawn hår, som byr på en mykhet og livlighet som matcher kundens naturlige hårkvalitet, samtidig som det holder lenger på stylingen.

Easy Hair Pro Tape Row kommer i 24 av EHPs bestselgende farger.  

Vil overgå bransjestandarden

 - Når valget falt på BHBD, er dette fordi vi mener at de har utviklet extensions som ikke bare møter, men overgår bransjestandarden. Våre kunder vil oppleve hår som er praktisk i bruk, som ikke sveller eller floker seg, og som har tynne, slitesterke fester som krever minimalt med klipping. Disse produktene er designet for å løfte fagutøvernes kreativitet til nye høyder, og et bidrag til å realisere drømmehåret for kundene.

Kick-off for BHBD på et event 12. april.

Klar på en-to-tre

Erik mener profesjonelle fagutøvere som jobber med extension vil kunne ta BHBD konseptet i bruk uten ytterligere opplæring.

- Takket vårt tette samarbeid med BHBD er det ikke nødvendig med ytterligere opplæring for de som er vant til å jobbe med høykvalitet extensions.


Fyldig og hurtig

Daglig leder Truls Kittelsen i Hårgrossisten AS byr på en rekke produktnyheter denne våren. 

- Den største nyheten er Tape Row fra Easihair Pro. Dette er bransjens første Undetectable Tape Row, hår over panelraden. Påsettingen tar fra 10 til 20 minutter. Det er fem ganger raskere enn påsetting med slim weft eller tape paneler, fremholder han.


Nytt på nytt

Av øvrige nyheter byr Hårgrossisten på en ny parykk-kolleksjon fra Jon Renau, som inkluderer tre nye syntetiske parykkmodeller, samt tre nye naturhårsparykker.

Sist, men ikke minst, byr easiTress fra Jon Renau på fire nye hårdeler: easiPony heste­haler, easiHalo, en volum hårdel, easiExtension clip extension i 10 deler, og easi­Volume, One piece volumhårdel.


Artikkelen står på trykk i magasinet FRISØR nr 2 2024 


Tilbake
ANNET INNHOLD