Magasinet Hud & velvære setter fokus på bransjeutvikling
Magasinet Hud & velvære setter fokus på bransjeutvikling

Bransjeutvikling i praksis

Magasinet Hud & velvære retter seg spesielt mot alle som driver profesjonelt innen hudpleie, skjønnhet og velvære. Årets sommerutgave rapporterer blant annet fra bransjebegivenheten Beauty is Business med NM i hudpleie.

NFVB har en klar agenda for både medlemsbedrifter og bransje. Fra forbundets formålsparagraf heter det blant annet: NFVB skal jobbe for godt omdømme og høy etisk standard i medlemsbedriftene og næringen.

NFVBs arrangement Beauty is Business inneholder mange elementer i dette. Der samles noen av bransjens mest dedikerte fagutøvere og bedriftsledere. Norgesmesterskapet på dagtid og prisfest på kveldstid setter fokus på noen av bransjens fremste - folk og bedrifter som setter en standard andre kan og bør jobbe etter.

 

Magasinet Hud & velvære nr. 2 2024 viser noe av den energien som finnes i bransjen. Den spesielle miksen av fagkunnskap, dedikert utøvelse av den og et bevisst kundefokus.  NFVBs nye omdømmeundersøkelse viser at kundene setter pris på opplevelsene de får i salongene og klinikkene, men resultatene viser også at det ligger mye potensiale for å bli enda bedre.

Gjennom mange og ulike artikler får du forhåpentligvis noen nye ideer, ny kunnskap og ny inspirasjon som kan forbedre din bedrifts hverdag. NFVB har også mange økonomiske medlemsfordeler du bør utforske, og ikke minst gir det ekstra trygghet å være med i et ressurssterkt 

fellesskap.

 

Beauty is Business – og det er noe vakkert over bedrifter som driver godt, med høy trivselsfaktor hos både kunder og ansatte.

Hud & velvære nr. 2 2024 er sendt til landets salonger og klinikker, samt offentlige og private hudpleie- og negledesignskoler. 


  • Les Hud & velvære nr. 2 2024 digitalt HER

Redaktør Jarl M. Garder er ansvarlig for NFVBs magasiner.

 

Tilbake
ANNET INNHOLD