Aveda samarbeider med Charity: Water
Aveda samarbeider med Charity: Water

Aveda Earth Month: Fremmer bærekraft

Tradisjonen tro, lanserer Aveda nok en gang Earth Month. For 2024 er temaet: The Power of Every Drop. Kampanjen inkluderer et samarbeid med Charity: Water, en ideell organisasjon som jobber for å gi rent drikkevann til mennesker i utviklingsland.

Sjekk #AvedaWalksForWater.


Det kan også nevnes at Aveda 22. april oppfordrer folk til å droppe hårvasken for å spare vann.  Fra 15. april vil kampanjen vise arbeid til influensere som styler håret bærekraftig uten vask.

Sjekk #NoWashDay.

Av: - NFVB
Sist oppdatert: 2024-03-21T11:11:54.0000000Z


Aveda Botanical Repair Strengthening Overnight Serum. Fra 24. mars til 30. september vil Aveda bidra med en donasjon på 200 kroner til Charity: Water for hvert solgte produkt. Emballasjen er designet av den nigeriansk-amerikanske kunstneren Lâolû.
 Leverandør av Aveda er We are One AS.
Tilbake
ANNET INNHOLD