Kundene etterspør innovative og effektive behandlinger

- Vi søker en balanse mellom tradisjonell hudpleie, dyktige kosmetologer og medisinsk personell, inkludert leger og sykepleiere. For oss er det essensielt å holde tritt med trender og nytenkning for å oppnå økt kundetilfredshet, forteller adm. direktør Mariann Edland i Fab Lounge Medispa.  

 

- Vår bransje har gjennomgått en rivende utvikling gjennom de siste årene, drevet av teknologiske fremskritt innen skjønnhetsbehandlinger. Maskinbehandlinger er en ny trend som har vunnet betydelig popularitet, spesielt innen klinikker med medisinsk personell. Investeringer i avansert utstyr og maskiner er blitt en nødvendighet for å tilby innovative behandlinger, fremholder Mariann Edland.

Du må ha en god plan

 - Før man foretar investeringer i denne typen utstyr, er det viktig å utarbeide en grundig plan med fokus på kundesegmentet, resultatevaluering og forventet kundeopplevelse. Økonomisk planlegging er også essensielt. Implementering av laserbehandlinger krever betydelige investeringer, både økonomisk og tidsmessig. Prisen på laser-systemer varierer også, avhengig av teknologien og funksjonene som de tilbyr. Det er viktig å unngå impulsive beslutninger og kostbare leasingavtaler, poengterer Mariann.

Kosmetisk sykepleier Jane Strand.  

Laserbehandlinger - hva er trendene?

Fab Lounge Medispa har integrert medisinsk personell i staben. Det åpner for bruk av laserteknologi og et bredt spekter av behandlinger, sier Mariann Edland.

 - De mest populære behandlingene inkluderer laserhårfjerning, pigmentfjerning, behandling av blodkar og hudfornyelse. Disse avanserte prosedyrene gir effektive resultater med minimal risiko. Pasientene opplever gjerne raske heling-prosesser og lite ubehag.

Kosmetisk lege, Dr. Synne Gulliksen jobber fokusert med laserbehandlinger.

Hold deg oppdatert

Statens Helsetilsyn og en ny strålevernforskrift pålegger helsepersonell obligatoriske kurs og opplæring fra leverandøren. Regelverket har løpende blitt innskjerpet. Den nye strålevernforskriften krever at «lege inngår i virksomheten» ved bruk av klasse 4 og IPL på mennesker.

 - Det er viktig å holde seg oppdatert på endringer av strålevernforskriften og andre pålegg, understreker Mariann. Hun legger til at Fab Lounge har opparbeidet seg betydelig erfaring med bruk av ulike maskiner.

 - Vi gjennomfører avanserte behandlinger med Nd:YAG laser, IPL, LPG endermologie, HydraFacial, oksygenmaskiner, Lipway, galvaniske strømapparater, hudscannere, mikrokamera, tatoveringsmaskiner, Dermapen, krystallslipere, alexandritt, erbium, cryo- og lysbehandling. Det avgjørende er at man holder seg oppdatert på lover og regler tilknyttet bruk av slike maskiner, samt hvilken opplæring som kreves. 

 - Valg av pålitelige leverandører og serviceavtaler er sentrale faktorer for vellykkede investeringer, påpeker Mariann Edland.

 - Mens våre erfarne kosmetologer bidrar med unik kompetanse, sikrer medisinsk personell at avansert teknologi brukes på en optimal måte. Denne dynamikken gir fantastiske, individuelt tilpassede behandlinger og skreddersydde produktveiledninger. På Fab Lounge Medispa tror vi på samspillet mellom kunnskapsrike kosmetologer og medisinsk personell for å oppnå resultater, sier adm. direktør Mariann Edland.

Marianns tips: 

  • Rådfør deg alltid med andre klinikker som allerede har de ønskede maskinene for å innhente reelle tilbakemeldinger og vurderinger.


Artikkelen står også på trykk i magasinet Hud & velvære nr. 1 2024.
Les alle magasiner fra NFVB HER.

Tilbake
ANNET INNHOLD