Bli med på bransjens største feiring av fantastiske fagfolk!
Bli med på bransjens største feiring av fantastiske fagfolk!

Siste frist 28/2: Billetter til Prisfesten 2024

Billettsalget til Prisfesten stenger onsdag 28. februar. Prisfesten 2024 avholdes lørdag 9. mars i Norgessalen på Thon Hotel Arena i Lillestrøm.  Bransjens legendariske fest er "full pakke" med show, middag, priser til bransjens beste og skikkelig jubelnachspiel. Gå ikke glipp av bransjefesten alle snakker om. 

Av: - NFVB
Sist oppdatert: 2024-02-29T23:06:21.0000000Z

Under festen skal det deles ut priser til norgesmestere, vinnere i fotokonkurransene og bedriftskonkurransene. Det skal også deles ut pris til Årets Influencer og Hedersprisen.  I tillegg til prisutdelinger blir det i kjent stil underholdning, 3-retters middag med drikke og nachspiel med dans. Prisfesten har 18-års aldersgrense.


Tider
Det blir vorspiel fra klokken 19.00 utenfor inngangen til Norgessalen, hvor du kan mingle med kjente og ukjente kollegaer. Klokken 19.30 åpner dørene til salen, og klokken 20.00 starter showet. Vær ute i god tid, så du er sikker på å finne din plass i salen før showet starter.

Kjøp av billetter
Billettene selges gjennom billetteringspartneren Eventim, og dette fungerer på samme måte som ved bestilling av billetter til konserter etc. Du legger inn antall billetter, og så får du forslag på plasser, eller du velger selv plasser blant det som er ledig.  Hvis du ikke har kjøpt billetter gjennom Eventim tidligere, anbefaler vi at du lager deg en bruker på forhånd. Det er ikke mulig å gjøre endringer på bestillingene i etterkant.


Billettpriser
Ordinær billettpris: 3 940,- inkl. gebyrer
Medlemmer i NFVB: 2 265,- inkl. gebyrer
Medlemmer 7 eller flere billetter: 2 045 ,- inkl. gebyrer

Betaling: Visa, MasterCard eller Vipps


Medlemspris

For å se medlemsprisen i bestillingen må du legge inn koden du har mottatt pr e-post, og trykke "Vis kampanje".
Har du ikke mottatt e-post med koden, send e-post til post@nfvb.no, så sender vi den til deg.

Skulle det oppstå tekniske problemer rundt bestillingen, må du ta direkte kontakt med Eventim, de vil da bistå deg. De treffes på tlf. 21 95 92 00 mandag – torsdag 9.30-16.00 og fredag 9.30-15.30.
OBS! NFVBs administrasjon har ikke tilgang til systemet som billettene selges gjennom, så vi kan dessverre ikke bistå ved eventuelle tekniske problemer eller annet rundt selve bestillingen.

 

Bestill billetter HER.

Hvordan motta dine billetter
Eventim har flere løsninger for å få billettene tilsendt. Vi anbefaler løsningen de kaller print@home.

NB! Kan man ikke fremvise gyldig billett får man ikke adgang til arrangementet. Det er ditt ansvar å sørge for at billetten er lesbar for skannerne som leser billetten ved inngang til arrangementet.
Bestilte billetter refunderes ikke.

 

Hotell
Prisfesten foregår på Thon Hotel Arena,
Hotellet ligger vegg-i-vegg med Nova Spektrum, der Beauty is Business arrangeres.Les også:

 

Tilbake
ANNET INNHOLD