Stylingproduktene er 100 % veganske og produsert i Sverige etter strenge krav til miljøtilpasning.
Stylingproduktene er 100 % veganske og produsert i Sverige etter strenge krav til miljøtilpasning.

Quick fix fra Maria Nila

Maria Nila har utvidet sin Style & Finish serie med tre nye tre nye aerosolprodukter for styling og hodebunnspleie. Texture Spray, Soothing Dry Shampoo og Shaping Heat Spray utgjør en trio innovative stylingprodukter, designet for enkelt å forbedre, forme og forfriske håret. Kolleksjonen gjør det enkelt å eksperimentere med nye stiler, fordi alle stylingproduktene kan brukes direkte i tørt hår. De kan brukes sammen med alle de andre produktene i Maria Nila sortimentet.

Leverandør: Maria NilaAv: - NFVB
Sist oppdatert: 2023-09-28T11:57:39.0000000Z

Tilbake
ANNET INNHOLD