Magasinet Hud & velvære nr 3 2023 er nå ute hos landets salonger og klinikker.
Magasinet Hud & velvære nr 3 2023 er nå ute hos landets salonger og klinikker.

Fag og fellesskap

NFVB vil skape grunnlag for vekst og utvikling hos salonger og klinikker i bransjen. Magasinet Hud & velvære vil inspirere ledere og fagpersoner til å sette nye utviklingsmål. Nå er utgave nummer 3 2023 sendt til bedriftene.

Alle ønsker en arbeidshverdag som er meningsfull og givende, med en lønn man kan leve av. Dette ønsket er fullt oppnåelig – men det ligger mange forutsetninger underveis mot måloppnåelse. NFVB er en bransjeorganisasjon som jobber med mange av de grunnleggende sakene, som næringspolitikk og kompetanse­­poli­­­t­i­kk.

Gode og forutsigbare rammebetingelser skal sikre lønnsomhet, vekst og utvikling.  Dette er beskrevet i NFVBs formålsparagraf, og ut fra det formes strategi og konkret forbundsarbeid. Og hele tiden er det viktig å vite at NFVB er en medlemsdrevet organisasjon, der alle har en stemme i de mål og prioriteringer som settes.


Magasinet Hud & velvære viser sammenhenger mellom fag og forretning, og de fantastiske muligheter som ligger i bransjefelles­skapet. NFVB har også mange fantastiske lagspillere, som er med på å utvikle bransjen og heie frem bedrifter og fagfolk. Det er en delingskultur for erfaringer og vinneroppskrifter. Det er ekstremt verdifullt og betydningsfullt for alle som har tilhørighet i bransjen, på alle plan.

 

Jeg håper også denne utgaven gir deg inspirasjon og motivasjon til å ta konkrete grep i bedriftshverdagen, som å sette mål for egen­utvikling, kundebehandling og økonomi. Det er også grunn til å minne om at NFVB har mange medlemsfordeler, som kan gi deg en tryggere drift, mer fornøyde medarbeidere og bedre bunnlinje.


Les magasinet Hud & velvære nr 3 2023 digitalt her.

Magasinet Hud & velvære utgis av NFVB og sendes til hudpleie- og velværesalonger, klinikker og fagskoler.

Du kan lese andre utgivelser fra NFVB på nfvb.no/magasiner.

Redaktør Jarl M. Garder er ansvarlig for NFVBs magasiner.

 

Tilbake
ANNET INNHOLD