Keune er nå B Corp sertifisert
Keune er nå B Corp sertifisert

Keune er nå offisielt sertifisert B Corporation

- B Corp sertifiseringen tildeles selskaper som oppfyller høye standarder for samfunnsansvarlig og miljømessig ytelse, ansvarlighet og åpenhet. I sertifiseringsprosessen ble Keunes påvirkning på ansatte, styring, kunder, samfunn og miljø vurdert med gode resultater, opplyser markedsansvarlig Lasse Stenberg i Everyhair Norge AS, som representerer Keune her i landet.

Av: - NFVB
Sist oppdatert: 2023-08-18T09:50:39.0000000Z

- Innen kategorien miljø scorer Keune godt for bruken av solcellepaneler, elektriske bedriftsbiler og kompensasjon av utslipp. Selskapets nære relasjoner til leverandørene og Keunes arbeidsmåte gir høy poengsum innen kriteriet Styring av leverandørkjeden. Når det gjelder punktet emballasje og materialer gjør Keune det bra ved å bruke bærekraftig og sertifisert palmeolje, sertifisert bærekraftig papir og resirkulert papp, forteller Lasse Stenberg.

- I tråd med å virkelig verdsette mennesker, oppnådde selskapet en utmerket poengsum innen punktet; Ansattes helse, trivsel og sikkerhet, legger han til.

Sikter videre

Keune er et familieeid selskap og det tenkes langsiktig. Adm. direktør Eelco Keune peker på at selskapet har tatt samfunnsansvar gjennom tre generasjoner.

- Å bli en B Corp sertifisert bedrift er en anerkjennelse av vårt engasjement, og en del av selskapets mål om å ta vare på mennesker og planeten, både nå og i fremtiden.

Tilbake
ANNET INNHOLD