Produktserien til SoKind inkluderer fire produkter for gravide og nybakte mødre, og fire produkter for babyer.
Produktserien til SoKind inkluderer fire produkter for gravide og nybakte mødre, og fire produkter for babyer.

SoKind - skånsom og effektiv for mor og baby

Det danske merket SoKind byr på ren, enkel, trygg og naturlig hudpleie for nybakte mødre og babyer. Serien inkluderer fire produkter for mødre og fire produkter for babyer. De skånsomme produktene er utviklet med tanke på den sensitive babyhuden og for gravide og ammende. Produktene er basert på naturlige ingredienser og etisk og bærekraftig produksjonsprosess.

Leverandør: Tjøstolvsen AS

Av: - NFVB
Sist oppdatert: 2023-07-03T06:51:24.0000000Z

- Vi har lenge observert et behov for denne typen produkter og vi er stolte over å tilby norske mødre trygg pleie i en spesiell og sårbar fase i livet, uttaler Edel Stabel, markedssjef i SoKind Norge AS.

Produktene er Allergy-sertifisert og perfekte til baby-shower.

Tilbake
ANNET INNHOLD