Forlokkende festivalfarger fra Lecenté og Light Elegance

Lecenté The Fruit Salad Collection er et livlig tilskudd til årets sommerfarger, designet for å legge til friske farger og skimmer som gir det lille ekstra. 

Av: - NFVB
Sist oppdatert: 2023-07-03T06:45:11.0000000Z

Kolleksjonen er inspirert av fargene til forskjellige frukter og bær. Den kommer i åtte farger som spenner fra elektrisk lilla til forlokkende mandarin og klare blå og grønne farger.  Alle fargene byr på skimmer av fint micaglitter, helt i tråd med denne sesongens motebilde.

Leverandør: NeglAkademiet AS

The Fruit Salade, perfekt til sommerens festivaler, feriereiser, eller hvis man bare vil sette litt farge på hverdagen.

Sett farge på sommerfesten

Viva La Fiesta er årets sommerkolleksjon fra Light Elegance. Med fester fylt av dristige farger, lykke og rikelig energi som inspirasjon, er Viva La Fiesta en feiring av farger som passer perfekt for sommersesongen. Utvalget av farger spenner fra nøytral terrakotta til lyse koraller og funkisrosa, perfekt til festen. Kremete nyanser, glimmer og blendende glitter jobber sammen for å farge den perfekte fiesta-scenen. La kundene nyte en eksplosjon i farger og tekstur for å fullføre sommer-looken.

Leverandør: NeglAkademiet AS 

Alle seks fargene er tilgjengelig i Butter Cream, Color Gel og P+ Gel Polish, noe som gir deg muligheten til enkelt å fullføre enhver behandling, uavhengig av foretrukken teknikk og kundens behov.

Tilbake
ANNET INNHOLD