Lederutvikler Alf Inge Cleve-Stiansen
Lederutvikler Alf Inge Cleve-Stiansen

NFVB Alumni: Lederutvikling gjennom aktivt nettverk

NFVB Lederprogram har vært en suksess, med fantastiske tilbakemeldinger fra deltakerne. Stor personlig utvikling som ledere, mer fornøyde medarbeidere og bedre resultater for salongen er oppsummeringen.  Nå starter NFVB Leder alumni - et faglig og sosialt nettverk for de som har gjennomført NFVB Lederprogram.

Etter hele 7 kull på NFVB lederprogrammet legger vi nå til rette for en arena der ledere kan fortsette å utvikle sitt lederskap sammen med andre fremoverlente ledere i bransjen.  En oppfølging av lederprogrammet har vært etterspurt på alle programmene, og med nå over 100 sertifiserte ledere er det tid for å komme dette ønsket i møte. 


Unikt nettverk for utvikling

2023 blir året vi lanserer NFVB Leder alumni, og alle tidligere og nåværende kulldeltakere kan sette av 24. august allerede nå. Da starter vi med det første fysiske treffet i Oslo - en dag med masse faglig påfyll, oppfriskning av innholdet fra lederprogrammet, erfaringsutveksling og et godt rom for å fortsette å inspirere hverandre til å videreutvikle seg selv, sine medarbeidere og virksomheten. 

 - Som leder sitter du ofte alene med en del problemstillinger og utfordringer. Da er det godt å ha en arena og et nettverk der du kan sparre, dele erfaringer og få påfyll og motivasjon til å løse konkrete problemstillinger og gjennom det vokse videre i lederrollen, sier lederutvikler Alf Inge Cleve-Stiansen. NFVB fortsetter samarbeidet med Leading Edge og Alf Inge, som har vært hovedtrener på alle lederprogrammene. 


Samlinger, webinarer og e-læring

Alumni kommer fra latin og kan oversettes som samling av tidligere studenter. NFVB Lederalumni inviterer tidligere deltakere i NFVB Lederprogram til fysiske samlinger, webinarer og en e-læringsplattform med relevant, faglig innhold for deg som salong-/klinikkleder. 

 - Lederprogrammet har virkelig vist oss hvor mange dyktige og ambisiøse ledere det er i bransjen.  Her har det både vært helt nye ledere som har fått en utrolig verdifull start på sin lederkarriere, og erfarne ledere som har vist vilje og evne til å videreutvikle og fornye seg.  Når disse menneskene sitter i samme rom og diskuterer lederskap og hvordan lykkes, blir det både kraftfullt og motiverende for alle. Det skal vi klare å gjenskape på arenaer NFVB Leder alumni, sier Alf Inge entusiastisk. 

 

 Hold av 19. oktober. Mer informasjon kommer.

Tilbake
ANNET INNHOLD