K18 Molecular repair hair oil fremholdes å gi 78 % reduksjon i splittede tupper og 104 % mer glans.
K18 Molecular repair hair oil fremholdes å gi 78 % reduksjon i splittede tupper og 104 % mer glans.

K18 Molecular repair hair oil, en innovasjon innen frizz kontroll

K18 ble lansert i desember 2020 og ble en giga-suksess. Produktet var det første bioteknologiske gjennombruddet innen hårpleie som reverserer skader på et molekylært nivå på bare fire minutter. Nå kommer oppfølgeren K18 Molecular repair hair oil, en innovasjon innen frizz kontroll. Blir det neste salgssuksess fra Verdant AS?

Av: - NFVB
Sist oppdatert: 2023-05-11T09:00:46.0000000Z

Produktet reverserer skader som forårsaker frizz og flyaways, med en varighet på opptil 24 timers frizz kontroll. Naturlige oljer virker på overflaten av håret for å jevne ut håret og mykgjør uten å tynge håret ned. K18 Molecular repair hair oil gir varmebeskyttelse opp til 232 grader for å forhindre skader. Ikke minst - resultatet blir forbedret glans og hårfarge, fordi næret, fuktet hår reflekterer høyere glans og øker fargedimensjonen, forteller leverandøren.

Leverandør: Verdant AS - www.k18hair.no

Tilbake
ANNET INNHOLD